Buy Tickets Bombshell (2019)

| Biography, Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Jay Roach

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-09-24

Bombshell - Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe imod Fox News topchefen Roger Ailes’ sexchikane afde kvindelige ansatte. ’Bombshell – opgørets time’ er skrevet af Charles Randolph, der også stod bag den oscarbelønnede ’The Big Short’. Med knivskarpt overblik tager han her fat på de amerikanske medier, en række stærke kvinders kamp for retfærdighed, Trumps utrolige vej til magten og den spæde start på den bevægelse, der senere blev kendt som #metoo. I de bærende hovedroller ses Charlize Theron, Margot Robbie og Nicole Kidmann, mens de øvrige roller varetages af et særdeles stærkt hold bestående af John Lithgow, Kate McKinnon, Allison Janney, Ashley Green, Alice Eve, Mark Duplass, Connie Britton og Malcolm McDowell. Både Charlize Theron og Margot Robbie er henholdsvis blevet Oscarnomineret for deres mindeværdige præstationer i kategorierne Bedste Kvindelige Hovedrolle og Bedste Kvindelige Birolle. Filmen instrueres af Jay Roach, der tidligere har stået bag film som ’Meet the Parents’ og ’Trumbo’ med Helen Mirren og Bryan Cranston, som modtog en oscarnominering for sit portræt af den legendariske manuskriptforfatter Dalton Trumbo.

Added:

2019-09-24

Premiere:

2020-02-27
Trailer 2 Live Posters 1 Live Posters 2 Live Poster 3 Trailer 1

Movie News

27/2

En Oscar til Charlize Theron forvandling

" Charlize Theron fantastiske forvandling til journalisten og tv-værten Megyn Kelly i ’Bombshell – Opgøret time’ blev ved året Oscaruddeling præmieret. Filmen vandt nemlig prisen på for bedste make-up og hår. Charlize Theron var derudover nomineret til en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle mens Margot Robbie var nomineret til bedste kvindelige birolle. Filmen bygger på virkelige hændelser og handler om tre kvinders oplevelser med sexisme og chikane på nyhedsmediet Fox News. Filmen får dansk biografpremiere den 27. februar. "

2/10/19

Fox News skandale på det store lærred

" Den konservative amerikanske nyhedskanal Fox News har gennem årene været centrum for en række skandaler, men én af de største har nok været anklagerne mod CEO Roger Ailes. 'Bombshell - Opgørets time' er et biografisk drama, om hvordan en række kvinder fik nok af den sexistiske kultur på tv-stationen, og modsat miniserien ’The Loudest Voice’, der behandler samme sag, så kommer ’Bombshell’ til at have kvinderne i fokus. Det er derfor heller ikke overraskende, at vi finder en sand drømmetrio bestående af Margot Robbie, Nicole Kidman og Charlize Theron i de ledende roller. Alle tre har de imponerende roller bag sig, og der bliver derfor allerede spekuleret i, om der ryge en Oscar-statuette den vej. Filmen får dansk biografpremiere den 27. februar 2020. "