Once Upon a Time in Hollywood (2019)

| Crime, Drama, Thriller | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-09-15

Once Upon a Time in Hollywood

En TV skuespiller og hans ’stunt double’ kaster sig ud på en længere rejse for begge at skabe sig et navn i slut 1960’ernes amerikanske filmindustri. I samme periode, som de to forsøger at virkeliggøre deres drømme, finder de uhyrlige Charles Manson mord sted. ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD er instrueret af Quentine Tarantino, og i rollerne ses en imponerende række af Hollywoods mest kendte og bedste skuespillere bl.a. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino og James Marsden.

Added:

2018-09-15

Premiere:

2019-08-15
Trailer 1 Trailer 1 Live Poster 1

Movie News

18/8/19

Tarantino høster anmeldernes stjerner

" Once Upon a Time… In Hollywood er Quentin Tarantinos niende film, og han har gennem sit repertoire af kitschede og cool film fået stor succes. Den nyeste film fik dansk biografpremiere den 15. august og Tarantino har ikke skulle kigge langt efter stjernerne i de danske anmeldelser. Både Berlingske, Ekstra Bladet og Kristeligt Dagblad giver filmen 5 ud af 6 stjerner, mens Politiken nøjes med 4 ud af 6 hjerter. Filmens rolleliste indeholder kæmpe navne så som Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie og Dakota Fanning, så du er sikret skuespil i verdensklasse, mens du nyder endnu en af Tarantinos historisk forskruede og fantastiske film. "

13/7/19

Tarantino trækker sig måske tilbage efter ny film

" Instruktør Quentin Tarantino har i mange år sagt, at han ville trække sig tilbage som instruktør efter sin film nummer 10, men måske kommer hans tilbagetrækning endnu før. I et interview med GQ udtaler Tarantino, at der er en mulighed for, at han allerede trækker sig tilbage efter sin nyeste film, som ellers kun er nummer 9. Han siger bl.a. til GQ at, ”Hvis den bliver virkelig godt modtaget, når jeg måske ikke op på ti film. Måske stopper jeg lige nu! Måske skal jeg stoppe, mens jeg er foran. Nu må vi se”. Den mulige tilbagetrækning betyder imidlertid ikke, at Tarantino siger helt farvel til filmens verden. Han vil med al sandsynlighed bliver ved med at producere film, og derudover har han også nævnt en interesse for filmbøger og teater. "

29/6/19

Once Upon a Time in Hollywood høster stor ros

" Selvom Quentin Tarantinos nyeste film først får dansk biografpremiere den 15, august, så har filmen allerede høstet ros internationalt. Filmen fik verdenspremiere på Cannes Filmfestivalen tidligere i år, og modtog efterfølgende mange smukke ord. The Guardian skrev, at filmen er ”totalt modig, desorienterende, uansvarlig og også brillant”, men the Hollywood Reporter skrev, at makkerparret Leonardo DiCaprio og Brad Pitt leverer fantastiske performances, som ”drypper af selvironi og nydelsesværdi kemi”. Time Out fokuserer også på DiCaprio og Pitt men skriver: ”Det er svært ikke at tænke tilbage på det indtil nu bedste par i en Tarantino film, John Travolta og Samuel L. Jackson i Pulp Fiction”. "

12/4/19

Længe ventet stjerneparade

" Det er næsten umuligt at finde navnet på en skuespiller, som man ikke kender, i denne film. Brad Pitt spiller rollen som Rick Daltons (Leonardo DiCaprio) stuntmand, og sammen er de ude for at genfinde berømmelsen i slutningen af Hollywoods guldalder. Instruktøren er ingen ringere end Quentin Tarantino, og han sammenligner den med sit tidligere mesterværk Pulp Fiction. Den har premiere den 8. august - og der bliver formentlig travlt i biograferne! "

12/2/19

Første billeder fra stjernespækket Tarantino-film

" De første billeder fra Quentin Tarantinos kommende film ”Once Upon a Time in Hollywood” er blevet offentliggjort, og som altid er æstetikken i højsædet. Filmen kommer til at være centreret omkring Manson-mordere i slut 60’ernes USA. I filmens hovedroller finder vi Brad Pitt og Leonardo DiCaprio, som henholdsvis tidligere western-stjerne Rick Dalton og hans tætte ven samt stunt double Cliff Booth. Derudover er Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino og Kurt Russell også på rollelisten. Once Upon a Time in Hollywood er Tarantinos 10. film og den første siden han brød med the Weinstein Company grundet anklagerne mod Harvey Weinstein om seksuelle overgreb. Filmen er sat til at have dansk biografpremiere den 25. juli. "

6/10/18

Bruce Dern overtager Burt Reynolds rolle i ny film

" Filmen foregår i 1969 og følger en western tv-stjerne Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) og hans stunt double, Cliff Booth (Brad Pitt), der prøver at slå igennem i Hollywood. DiCaprio bor ved siden af Sharon Tate (Margot Robbie), som blev brutalt myrdet af Mansons tilhængere. Plottet er centreret omkring mordet på Sharon Tate og fire af hendes venner der var medlemmer af Charles Mansons kult. Filmen har et fantastisk stjernebesat cast, der udover DiCaprio, Brad Pitt og Margot Robbie, også kan bryste sig af at have Damian Lewis (Billions), Dakota Fanning (Please Stand By), Luke Perry (Riverdale), Emile Hirsch (Into the Wild), Clifton Collins Jr. (Westworld), Timothy Olyphant (Justified) og Al Pacino, samt nu også Bruce Dern på rollelisten. Den mindre kendte skuespiller Damon Herriman skal spille den famøse kultleder Charles Manson, en rolle som han også spiller i sæson 2 af David Finchers Netflix serie Mindhunter. "