Mary Poppins Returns (2018)

Danmark

Added:

2018-02-22

Mary Poppins vender tilbage!

I 30’ernes depressionsramte London er Michael Banks nu en voksen mand med egen familie og arbejde i samme bank hans far og farfar arbejdede i. Han har tre børn, men kæmper med tabet af sine kone og banken, der vil overtage deres hus. Til deres held dukker Mary Poppins op.

Added:

2018-02-22

Premiere:

2018-12-25
Live Poster 1 Live Poster 2 Trailer 1

Movie News

23/12/18

Hvad skal du se i julen?

" Julen er ikke kun hjerternes tid, det er også sæson for store filmpremierer og denne jul er ingen undtagelse. De danske biografer byder på film for alle aldre, så der skulle være nok at vælge i mellem. Blandt filmene for de større børn og vokse finder vi bl.a. den længe ventede ”Creed 2” med Sylvester Stallone og Michael B. Jordan samt Hella Joofs nye komedie ”Happy Ending” med Birthe Neumann og Kurt Ravn. Hvis vi kigger på film for hele familien, så er ”Mary Poppins Vender Tilbage” og Anders ’Anden’ Matthesens nye animationsfilm ”Ternet Ninja” gode bud på underholdning, som kan bringe smil hos både de største og de mindste. "

24/11/18

Mary Poppins skal bringe håb og optimisme

" Emily Blunt, der bl.a. er kendt for sine roller i ”The Devil Wears Prada”,” Sicario” og ”The Girl on the Train”, spiller den ikoniske Mary Poppins i Disneys nye film ”Mary Poppins vender tilbage”. Ligesom i den oprindelige film, så er ”Mary Poppins vender tilbage” fyldt med magi og optimisme, og Blunt spiller overfor store stjerne så som Meryl Streep, Lin-Manuel Miranda og Colin Firth. En af filmens producere, Marc Platt, udtalte efter den første visning, at vi lever i en meget kompliceret tid, og derfor er de værdier, som Mary Poppins står for, så vigtige. Vi ønsker mere optimisme og mere håb, sådan som vi havde det som børn. Filmen er instrueret af Rob Marshall, der bl.a. står bag succesen ”Chicago” fra 2002, så vi er sikret godt musical håndværk, når filmen får premiere i danske biografer d. 25. december. "