Danmark

Added:

2017-01-29

Toy Story 4

Animationsfilmen 'Toy Story 4' er den seneste film i serien med Woody, Buzz og det andet legetøj. Mere omtale af filmen følger...

Added:

2017-03-16

Premiere:

2019-08-29
Trailer 1 Trailer 2 Trailer 4 Live Poster 1 Trailer 3

Movie News

2/9/19

Toy Story 4 får stor anmelderros

" Der har både været forventning og angst forbundet med premieren på den nyeste Toy Story film. Ville den blive endnu et legendarisk kapital i en moderne animationssaga eller et trist skyggebillede på storkapitalens malkning af succeser. Anmelderne er enige og det er helt sikkert det første scenarie. Politiken skriver bl.a. at ”både i ind- og udland er anmelderne enige. ’Toy Story 4’ er tilsyneladende fortsættelsen, man ikke vidste, at man havde brug for.” og Filmmagasinet Ekko giver filmen seks stjerner og skriver, at ”Alene omfanget af visuel og sproglig hittepåsomhed og humor viser, at studiets hjernetrust har brudt hovederne for at mane enhver antydning af rutine i jorden.” Variety skriver i deres anmeldelse, at filmen har en tilfredsstillende følelsesladet slutning mens Time Magazine beskriver den, som en eksistentiel krise, som hele familien kan nyde. "

9/4/19

Toy Story er tilbage!

" Vi troede, at det var slut med nummer 3, men her næsten 10 år senere, kommer der endnu en Toy Story film. Der er allerede udkommet hele 4 trailers, hvor den seneste er den, som giver os mest indblik i, hvad vi kan forvente af den kommende film. Det ser ud til, at vi får introduceret nyt legetøj og får et glædelige gensyn med gamle kendinge så som Woody, Buzz Lightyear og Bodil (Bo Peep). Sidstnævnte var ellers fraværende i Toy Story 3, men nu er hun tilbage, og hun ser ud til at været kommet ind i det 21. århundrede med buksedragt og selvtillid. Filmen får dansk premiere den 29. august. "