Buy Tickets Dune (2020)

| Adventure, Drama, Sci-Fi | IMDB

Producers:

-

Director:

Denis Villeneuve

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2020-01-29

Dune

Tag med på et mytisk og storslået eventyr. Paul Atreides er en begavet, ung mand født til at opnå noget ganske særligt. For at sikre sin families og sit folks fremtid må han drage afsted på en rejse til universets farligste planet. Ondsindede kræfter kæmper om planetens mest dyrebare ressource – et middel, der kan åbne op for menneskehedens største potentiale. Kun de, der kan overvinde deres egen frygt, vil overleve.

Added:

2020-01-29

Premiere:

2021-09-16
Trailer 1 Trailer added Live Poster 1 Live Poster 2 Live Poster 3

Movie News

10/10/20

Endnu en runde udskydelser

" Biograferne i USA har stadig store problemer med at tiltrække besøgende, hvilket desværre betyder endnu en runde udskudte premierer på store internationale produktioner. Denne gang gælder det ’The Batman’, som bliver udskudt til marts 2022 og ’Dune’, som skulle have haft premiere den 18. december i år, men nu er blevet udskudt til oktober 2021. På den lidt længere bane er “The Flash” rykket fra 3. juni 2022 til 4. november 2022. Mens “Shazam 2” er blevet rykket fra 4. november 2022 til 2. juni 2023. "

21/9/20

Store forventninger til ny sci-fi

" 2020 kan godt føles som om, at vi lever i en science fiction-film, men heldigvis er der også en rigtig sci-fi fortælling på biografernes program i år. ’Dune’ bygger på Frank Herberts succesroman af samme navn fra 1965, og foregår på ørkenplaneten Arrakis, som også bliver kaldt Dune. Traileren, der udkom den 9. september, er allerede blevet set mere end 20 millioner gange på Youtube, så der er store forventninger til den nye filmatisering. Filmens hovedrolle bliver indtaget af Timothée Chalamet, der bl.a. får selskab af Zendaya, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Jason Momoa og Javier Bardem. Dune får dansk biografpremiere den 17. december. "

6/5/20

Hvorfor elsker vi sci-fi?

" Sci-fi film og film der bare foregår i andre verdener er populære som aldrig før. Star Wars har fået comeback, der kommer en 2’er til The Quite Place og sci-fi romanen Dune bliver filmatiseret. Men hvorfor er vi så vilde med Sci-fi? En del af forklaring ligger i, at science fiction-film ikke er bange for at tage store emner op. Selvom de foregår i et andet univers eller en anden tid, så handler de i bund og grund om ting, som rør sig i vores eget samfund. De stiller spørgsmål, som nogle gange kan være svære at behandle i mere realistiske film. Derudover så fungerer ideen om fjerne galakser eller nye teknologier bare sindssygt godt på det store lærred. Filmteknologien og special effects er efterhånden blevet så gode, at de fleste sci-fi film i dag er super flotte. "

3/2/20

Stjernespækket cast i ny science fiction film

" Sci-fi fans har måske begrædt enden på Star Wars sagaen, men gør plads, for en ny stor science fiction-film er på vej. ’Dune’ bygger på Frank Herbert roman af samme navn fra 1965. Bogen blev filmatiseret første gang i 1984 af David Lynch, men var ikke det store hit, så mon anden gang er lykkens gang? Den nye version har et stjernespækket cast bestående af bl.a. Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Zendaya, Charlotte Rampling, Jason Momoa og Javier Bardem. Filmen er instrueret af Denis Villeneuve, der tidligere har stået bag ’Sicario’, ’Arrival’ og ’Blade Runner 2049’ og som har udtalt, at det har været en livslang drøm for ham at få lov til at filmatisere ’Dune’. Filmen får dansk biografpremiere den 17. december. "