Scoob! (2020)

| Adventure, Animation, Comedy | IMDB

Producers:

-

Director:

Tony Cervone

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-11-12

Rating:

Not Rated

Scoob!

”SCOOB!” fortæller historien om, hvordan de bedste venner, Scooby og Shaggy, mødte hinanden og hvordan de, sammen med Fred, Velma og Daphne, startede – den nu berømte – Mysteriebanden. Med hundredvis af eventyr og opklarede mysterier i bagagen, står Scooby og vennerne nu overfor deres største og mest udfordrende mysterium nogensinde: nemlig en sammensværgelse, der planlægger at slippe spøgelseshunden, Cerberus, løs i verden. Mens Mysteriebanden kæmper mod tiden for at stoppe ”hundedommedagen”, opdager de, at Scooby har en hemmelig fortid og en episk skæbne i vente, der er større end nogen nogensinde havde forestillet sig.

Added:

2019-11-12

Premiere:

2020-05-14
Trailer 2 Trailer 3 Trailer 1

Movie News

14/3

Se anden trailer til Scooby Doo film

" Der er stadig lidt tid til at den nye Scooby Doo film får premiere, men heldigvis er der kommet endnu en trailer, der afslører lidt mere af handlingen i den kommende film. I første trailer så vi, at ’Scoob!’ bl.a. kommer til at handle om, hvordan Scooby, Shaggy og resten af Mysteriebanden mødte hinanden, mens den anden trailer løfter lidt mere af sløret for duoens kidnapning. Filmen får dansk biografpremiere den 14. maj. "

20/11/19

Scooby-Doo til det store lærred

" For første gang kan vi se en fuldt animeret version af Scooby-Doo og resten Mysteriebanden på det store lærred. Den nye film ’Scoob!’ handler om, hvordan banden oprindeligt mødte hinanden, og vi får derfor lov til at se en bedårende hvalpeversion af Scooby-Doo. Filmen trækker dog også tråde til nutiden, hvor banden kommer til at stå overfor deres hidtil største sag om en ’hundedommedag’. På rollelisten over stemmer finder vi bl.a. Zac Efron, Mark Walberg og Amanda Seyfriend, mens vi på dansk kan se frem til at Lars Thiesgaard vender tilbage til rollen som Scooby-Doo. Filmen får dansk biografpremiere den 14. maj 2020. "