Buy Tickets Minions: The Rise of Gru (2019)

Danmark

Added:

2019-10-27

Minions: Historien om Gru

I "Minions: Historien om Gru" præsenteres vi for den hårrejsende nyhed at Gru rent faktisk har en tvillingebror, Dru, der viser sig at være langt mere succesfuld, lykkeligere og i besiddelse af en skinnende hårpragt, der får de fleste til at tabe kæben (især Gru). Vi introduceres også for den nye superskurk og tidligere barnestjerne Balthazar Bratt, som stadig er fuldstændig besat af den figur, han spillede i 80’erne. Han viser sig snart at være Grus sværeste modstander til dato. Grusomme Mig-serien og de herlige små, gule Minions behøver vist ikke nogen yderligere introduktion.

Added:

2019-11-09

Premiere:

2022-06-30
Trailer 2 Trailer 1

Movie News

23/4/20

2020 for de mindste

" Hvis du er ved at have udtømt Netflix og filmstriben for børnefilm, så er der gode nyheder. Som Danmark langsomt lukker op er der lys forude, og hvem ved? Måske får biograferne også snart lov til at åbne i et eller andet format. Når de gør, så er der masser af film på tapetet for børnefamilierne i resten af 2020. Blandt de ventede er ’Trolls På Verdensturné’, ’Scoob!’ og ’Minions 2: Historien om Gru’, der alle foregår i kendte og elskede universer. Blandt helt nye ideer finder vi bl.a. ’ Bølle på eventyr’ og ’Soul’. Find premieredatoer og flere nyheder på bioguiden.dk "

7/4/20

Ny premieredato til Minions 2

" Vores små gule venner fra ’Grusomme mig’ skulle have været tilbage på det store lærred den 2. juli i år med ’Minions: Historien om Gru’, der giver et indblik i, hvordan Gru blev til den superskurk/agent som vi kender og elsker. Men fordi Illumination, som står bag filmen, har været nødt til at sætte deres arbejde på pause er premieredatoen desværre blevet rykket et helt år frem til 2. juli 2021. "

19/2/20

Minions er tilbage!

" Vi faldt alle sammen pladask for de skøre gule Minions i ’Grusomme mig’ fra 2010. Her ti år senere er de tilbage i en efterfølger til deres egen film ’Minions’ fra 2015. I den nye film ’Minions: The Rise of Gru’ følger vi ikke blot de små gule væsner, men også superskurken Grus opvækst. Traileren er allerede kommet og det ser ud til at være den velkendte kombination af skurkehumor og action. ’Minions: The Rise of Gru’ er instrueret af Kyle Balda, der tidligere har instrueret ’Minions’ fra 2015 samt ’Grusomme mig 3’ fra 2017. Filmen får dansk biografpremiere den 2. juli. "