A Quiet Place 2 (2019)

Danmark

Added:

2019-10-24

A Quiet Place 2

Manuskriptforfatter og instruktør John Krasinski har skabt en intens og nervepirrende fortsættelse til ”A Quiet Place”, hvor problemet ikke er, at ingen kan høre dig skrige. Men at noget hører dig, hvis du skriger. Familien Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) har i al hast forladt det hjem, som for en tid beskyttede dem mod de lurende monstre uden for huset. De begiver sig ud i en fjendtlig verden, hvor de hurtigt må indse, at det ikke kun er de dødsensfarlige monstre, de skal tage sig i agt for.

Added:

2019-11-09

Premiere:

2021-04-22
Trailer 2 Live Posters 1 Live Poster 2 Trailer 1

Movie News

9/4/20

Ny premiere dato til A Quiet Place 2

" Instruktør og skuespiller John Krasinskis opfølger til gysersuccessen ’A Quiet Place’ er ligesom en række andre film blevet udskudt, men nu har ’A Quiet Place 2’ heldigvis fået en ny premieredato. Filmen skulle have haft dansk biografpremiere den 19. marts, men nu får den altså i stedet premiere den 4. september. "

24/2/20

Verden er stadig et stille sted

" Da ’A Quiet Place’ kom ud i 2018 var det noget så revolutionerende som en gyserfilm, hvor fraværet af lyd var det stemningsskabende. Filmen var en kæmpe succes og omsatte for over 340 millioner dollars på verdensplan. Nu er instruktør og skuespiller John Krasinski tilbage med en opfølger. ’A Quiet Place 2’ følger familien Abbott uden for hjemmets trygge vægge, hvor de både må lære at tage sig i agt for og stole på andre overlevende. Både Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe og John Krasinski vender tilbage til deres roller. Filmen får dansk biograftpremiere den 19. marts. "