Danmark

Added:

2019-09-12

Rating:

Not Rated

Sjæl

A musician who has lost his passion for music is transported out of his body and must find his way back with the help of an infant soul learning about herself.

Added:

2019-09-12

Premiere:

2021-04-25
Trailer 1

Movie News

3/7/20

Endnu en Pixar-film på programmet i år

" Pixar udkommer ikke med én men hele to film i år. Lige nu kan du se filmen ’Fremad’ i danske biografer, men til december kommer endnu en Pixar-film, nemlig ’Soul’. ’Soul’ er en hyldest til musikken og i den engelske version er det selveste Jamie Foxx, som lægger stemme til hovedrollen. Filmen er instrueret af Pete Doctor, som tidligere har stået bag Oscarvindende Pixar-film så som ’Op’ og ’Inderst Inde’. ’Soul’ får dansk biografpremiere den 25. december. "

16/4/20

Ny Pixarfilm rykker også premiere

" Pixars nyeste film ’Soul’ rykker også premiere. Filmen skulle have haft premiere den 27. august, men er altså nu blevet rykket til den 20. november. ’Soul’ er skrevet og instrueret af Pete Docter, der tidligere har stået bag de Oscarvindende succeser ’Op’ og ’Inderst Inde’. Filmen handler om musikeren og skolelæreren Joe Gardner, der altid har drømt om at spille Jazz, men da han en dag får tilbuddet finder han pludselig sig selv i en helt anden verden. "