Buy Tickets Bad Boys for Life (2020)

| Action, Comedy, Crime | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-09-10

Bad Boys 3: Bad Boys For Life

Bad Boys er samlet igen. Mike Lowrey og Marcus Burnett er sammen med et elitehold fra Miamis politi oppe imod en koldblodig fjende, der søger hævn.

Added:

2019-09-10

Premiere:

2020-01-16
Trailer 1 Trailer 2 Live Posters 1

Movie News

18/1

Eksplosioner for alle pengene

" Endelig har ’Bad Boys 3’ fået præmiere! Og nej, det er måske ikke verdens mest sofistikerede film, men det havde du nok heller ikke regnet med. Til gengæld så er der fed action og eksplosioner for alle pengene! Will Smith og Martin Lawrence er tilbage i rollerne som Mike og Marcus, nu 25 år senere. Marcus’ prioriteter er blevet anderledes efter han er blevet morfar, men et attentat på hans gamle partner Mike får ham på andre tanker. Filmen er stopfyldt med klassisk politi-action, store våben, speedbåde og hurtige biler, så gå ikke glip af året mest ventede action komedie. "

17/11/19

Will Smith og Martin Lawrence på slap line

" Will Smith og Martin Lawrence er endelig tilbage med den længe ventede 3’er i Bad Boys serien. Filmens titel ’Bad Boys 3: Bad Boys For Life’ henviser til filmenes næsten lige så kendte soundtrack og får nok de fleste til at nikke genkendende. Smith og Lawrence er tilbage i deres velkendte roller, men er blevet en del ældre. Det har både betydet forfremmelser og kriser, men traileren tyder dog på, at også rigtig meget er ved det gamle. Filmen er sat til at få dansk biografpremiere den 16. januar 2020. "