Buy Tickets Mulan (2020)

| Action, Adventure, Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Niki Caro

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-08-10

Mulan

Den unge kinesiske kvinde Mulan snyder sig i sin fars sted til krigstjeneste for kejseren. Forklædt som mand gennemlever Mulan hårde strabadser for at blive den mægtig kriger, som hun har potentiale for.

Added:

2019-08-10

Premiere:

2020-07-23
Trailer 1 Trailer 2 Live Poster 1 Live Poster 2

Movie News

16/5

Bekræftede premierer på nye storfilm

" De sidste par uger har været fyldt med udskudte premierer og usikre premieredatoer, men nu er der heldigvis håb forude. Biograferne åbner i starten af juni, og flere nye film kommer på plakaten. ’Mulan’ får ny premiere den 23. juli, ’The King's Man’ får premiere den 17. september og ’Black Widow’ får premiere den 29. oktober. Så endelig kan vi godt begynde at glæde os til fed action og hæsblæsende kampscener. "

11/4

Ny premieredato til Mulan

" Disneys seneste live-action satsning ‘Mulan’ skulle have haft dansk biografpremiere i slutningen af sidste måned, men der var biograferne jo desværre lukkede. Heldigvis er der nu blevet offentliggjort en ny premieredato for den kinesiske Disney-heltinde. Mulans nye danske biografpremiere bliver den 23. juli, så vi kan godt begynde at glæde os igen. "

21/2

Ny Mulan på trapperne

" I 2019 fik vi Disney’s ’Løvers Konge’, ’Dumbo’ og ’Aladdin’ i nye flotte live action versioner. Men hvad byder 2020 på? Det korte svar, Mulan! Mens de fleste af Disney’s tidligere live action filmatiseringer har lænet sig meget op af originalerne, så ser den nye ’Mulan’ ud til at være anderledes rå. Det skyldes flere valg, som Disney har taget. For det første vil ’Mulan’ ikke være en musical, musikken fra den oprindelige film vil derimod udelukkende blive anvendt i instrumental form. For det andet vil Skytsdragen Mushu ikke være med i den nye version. Selvom man kan spørge sig selv, om filmen overhoved bliver genkendelig efter de mange ændringer, så kan det være et klogt valg fra Disney’s side at skabe noget nye i stedet for at reproducere noget gammelt. Hvad synes du? ’Mulan’ får dansk biografpremiere den 26. marts. "

9/1

Mere action og mindre sang i ny Mulan

" I 2020 skriver ’Mulan’ sig ind i rækken af klassiske Disneyfilm, som kommer i en nye live-action udgave. Senest har Disney lavet nye versioner af bl.a. ’Dumbo’, ’Aladdin’ og ’Løvernes Konge’ og nu er turen så kommet til ’Mulan’. Den nye trailer tyder på et mere seriøst action-drama, og der går også rygter om, at musikken fra den oprindelige film kun vil være tilstede i instrumentale versioner og at den nye film derfor ikke vil være en musical. Derudover ser det også ud til at den elskede karakter Muchu ikke vil være at finde i den nye film, ligesom Mulans træner og flirt Li Chang heller ikke er at finde, men i stedet er blevet erstattet af andre karakterer. ’Mulan’ får dansk biografpremiere den 26. marts. "