Buy Tickets Onward (2020)

| Adventure, Animation, Comedy | IMDB

Writer:

Dan Scanlon

Producers:

-

Director:

Dan Scanlon

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-08-10

Fremad

I en verden befolket med eventyrvæsner får brødrene Ian og Barley foræret en trylleformular, som de bruger til at fremmane deres afdøde far. Men noget går galt, så for at fuldende deres mission må de rejse ud efter nogle magiske genstande. Under vejs får de kraftig modstand men også hjælp fra en uventet kant.

Added:

2019-08-10

Premiere:

2020-03-05
Trailer 2 Trailer 3 Live Posters 1 Live Posters 2 Trailer 1

Movie News

7/3

Her er de danske stemmer til ny Pixarfilm

" Den engelske version af Pixars nyeste film ’Fremad’ har store stjerne så som Chris Pratt, Tom Holland og Julia Louis-Dreyfus til at lægge stemmer til karaktererne, men det betyder ikke, at man nødvendigvis skal undgå den danske version. Det danske stemmecast er nemlig også fyldt med dygtige skuespillere. I rollen som de to alfe-brødre finder vi Pilou Asbæk og Emil Birk Hartmann, mens Louise Mieritz, Ditte Hansen, Niels Olsen, Vicki Berlin, Pernille Højmark, Ellen Hillingsø og Anders W. Berthelsen også er at finde på listen. ’Fremad’ er aktuel i danske biografer nu. "

8/1

Danske stemmer i trailer til ny Pixar film

" Som vi allerede skrev for en del måneder siden, så er en ny Pixar film på trapperne. Filmen hedder 'Fremad' og handler om to alfe-brødre, der tager ud på en rejse, med håbet om at finde magien og måske deres afdøde far igen. Den første trailer kom allerede i sommeren 2019, men nu er den endelig klar med danske stemmer, så børnene også kan få lov at glæde sig! Så hent de mindste, sæt jer godt til rette og glæd jer til ’Fremad’ rammer de danske biografer den 5. marts. "

12/8/19

Ny Pixar-film med enhjørninger og trolde

" Nogle gange kan det godt føles som om, magien i verden er forsvundet og sådan har de to alfebrødre Ian og Barley Lightfoot det også. Selvom de lever i en verden med trolde og enhjørninger, så er det som om græsslåmaskiner og mobiltelefoner fylder mere i hverdagen. Derfor drager de ud på en rejse i håbet om at finde ud af, om magi stadig findes. Bag filmen står det succesfulde produktionsselskab Pixar der tidligere har stået bag kæmpe hits som Monsters Inc. og Toy Story. Onward er instrueret af Dan Scanlon, der tidligere har stået bag Monsters University og de to brødres stemmer bliver spillet af Tom Holland og Chris Pratt. Filmen forventes at få dansk biografpremiere den 5. marts 2020. "