Danmark

Added:

2019-08-11

1917

Empty description.

Added:

2019-08-11

Premiere:

2020-01-02
Trailer 1 Trailer 2 Live Posters 1 Live Posters 2 Trailer 3 Live Posters 3

Movie News

6/1

Vinderne af året Golden Globes

" I nat løb årets Golden Globes af stablen, hvor film og tv blev præmieret og fejret. Vinderen for bedste drama blev Første Verdenskrigsfilmen ’1917’, der også vandt prisen for bedste instruktør. Aftenens topscorer blev Quentin Tarantinos ’Once Upon a Time In Hollywood’, der både vandt priserne for bedste komedie eller musical for bedste manuskript og for bedste mandlige birolle til Brad Pitt. Prisen for bedste kvindelige hovedrolle i et drama gik til Renée Zellweger i ’Judy’ mens prisen for bedste mandlige hovedrolle i et drama til Joaquin Phoenix for ’Joker’. "

28/12/19

Tredje trailer til 1917

" Første Verdenskrig filmen 1917 er lige på trapperne, men inden premieren den 2. januar har vi fået en tredje og sidste trailer. Traileren udkom blot et par dage efter en bagom filmen video, der viser, hvordan instruktør Sam Mendes har skabt filmen til at ligne at den er taget i ét langt take. Den særlige kamerastil skal få det til at virke som om, at kameraet – det vil sige publikums synsvinkel - er en tredje karakter. Mendes udtalte tidligere på året til arrangementet New York Comic Con: ”Hvis du ser på den her film og tænker ’det er ét take’, så synes jeg, at vi har fejlet. Hvis du er lige glad med karaktererne, hvis du ikke tager på rejse med den, hvad er så pointen?” "

20/8/19

Rigtige rædsler fra 1. Verdenskrig

" Selvom 1917 og Første Verdenskrig virker uendeligheder siden, så gør det ikke krigens rædsler mindre relevante eller menneskelige. Krigsdramaet 1917 er instrueret af Sam Mendes og historien bygger efter sigende på en hændelse, som han selv er blevet fortalt af sin bedstefar Alfred Mendes. Handlingen finder sted over en enkelt dag under Første Verdenskrig, hvor to britiske soldater bliver stillet overfor en umulig mission, hvis de vil redde 1600 landsmænd. På rollelisten finder vi bl.a. Mark Strong, Andrew Scott, Colin Firth og Benedict Cumberbatch, og filmen står til at få dansk biografpremiere den 23. januar 2020. "