Buy Tickets No Time to Die (2020)

| Action, Adventure, Thriller | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-07-16

Rating:

Not Rated

Bond 25: No Time to Die

Bond er ikke længere i aktiv tjeneste og nyder et mere stille og tilbagetrukket liv på Jamaica. Freden bliver dog kort, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen for at redde en kidnappet videnskabsmand viser sig dog at være langt mere faretruende end forventet og leder Bond på sporet af en mystisk skurk, der er bevæbnet med en ny og farlig teknologi.

Added:

2019-07-16

Premiere:

2021-09-30
Trailer 1 Trailer 2 Trailer 3 Trailer 4 Trailer 5 Trailer 6

Movie News

22/9

Endnu en formidabel spionfilm med Daniel Craig

" Efter en forsinkelse på to år får Bond 25: No Time to Die endelig premiere. Den skulle oprindeligt have været udgivet i foråret 2020, men så ramte pandemien os og filmen blev udskudt flere gange. Denne film bliver en af de bedste med Daniel Craig, som leverer en super præstation. Bonds gamle ven Felix dukker pludselig op på Jamaica, hvor Bond lever en fredelig tilværelse. Felix har brug for hjælp til at redde en kidnappet videnskabsmand. Det viser sig dog hurtigt at blive mere kompliceret end forventet og Bond kommer hurtigt på sporet af en skurk bevæbnet men en farlig ny teknologi. Den kan ses i biograferne fra d. 30 September. "

30/1

Bond-film udskudt igen

" Grundet de langvarige nedlukninger verden over er den nyeste James Bond-film desværre blevet udskudt endnu en gang. Den nye premieredato hedder den 8. oktober. Bond er ikke den eneste film, som er blevet påvirket af lukkede biografer. ‘Peter Kanin hopper hjemmefra’ er blevet udskudt til den 11. juni, ‘Ghostbusters 3’ kommer først i biograferne den 11. november og ‘Uncharted’ kan vi først vente at se i den 11. februar 2022. "

24/1

Hvem skal afløse Daniel Craig?

" Daniel Craig har spillet den ikoniske rolle som James Bond hele 5 gange, men han har også meldt ud, at ‘No Time to Die’ bliver hans sidste gang. Derfor er spekulationerne i gang om, hvem der skal overtage. Casterne bag James Bond har meldt ud, at de er åbne for at spionen kan blive spillet af en person med en anden etnicitet eller endda af en kvinde. Men lad os nu se, hvor eksperimenterende valget i sidste ende bliver. En af de helt store favoritter lige pt er Regé-Jean Page, der spiller hovedrollen i Netflix serien ‘Bridgerton’. Et andet populært bud er Tom Hardy, som må siges at have fysikken til at spille Bond. Andre populære bud er bl.a. Lashana Lynch, som spiller med i den nyeste Bond-film, Tom Hiddleston der er kendt for sin rolle som Loke, Cillian Murphy fra serien ‘Peaky Blinders’ og naturligvis Idris Elba som længe har været på mange Bond-fans ønskeliste. Hvem kunne du godt tænke dig, at se som James Bond? "

3/10/20

Ingen James Bond i 2020

" 2020 er året med uendelige præmiereudskydelser, og vi er åbenbart ikke færdige endnu. Den nye James Bond film ’No Time To Die’ er nemlig blevet udskudt endnu en gang, og får derfor først premiere den 2. april 2021. Det er et helt år efter filmens oprindelige præmieredato, der skulle have været april 2020. Filmen blev først udskudt frem til november 2020, men nu er den altså blevet rykket igen, fordi covid-19 stadig hærger mange steder rundt omkring på kloden og mange biografsale i særligt USA fortsat er lukkede. "

11/9/20

Ny trailer til James Bond

" En af de eneste fordele ved alle de udskudte filmpremierer er, at vi så til gengæld har fået masser af flotte og spændende trailers. Og det gælder også ’James Bond 25: No Time to Die’. Filmen har endelig fået fastsat en dansk premieredato den 12. november, og indtil da kan vi glæde os ved den nye trailer, som afslører en del mere end de foregående. "

16/3/20

Ny præmieredato til James Bond

" Ligesom en række andre film, har den nye James Bond film ’No Time to Die’ fået udskudt sin præmiere. Men der er heldigvis allerede kommet en ny dato, og vi kan derfor se frem mod et gensyn med Hr. Bond den 12. november. Det bliver efter sigende sidste film med Daniel Craig i hovedrollen, og udover ham får vi også glæden af dygtige skuespillere så som Rami Malek, Rory Kinnear, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Jeffery Wright og Christoph Waltz. "

20/2/20

Grammy vinder står bag nyt James Bond soundtrack

" James Bond er et ikon, og de musikere der har lavet soundtracks til James Bond film, har alle skrevet sig ind i historiebøgerne, hvis de ikke allerede var nævnt. Billie Eilish er ingen undtagelse og alligevel skiller hun sig ud. Udover at stå bag soundtracket til den kommende James Bond film, har hun nemlig lige gjort rent bord ved dette års Grammy uddeling. Her tog hun både prisen for album, record, song og best new artist. Det er hun kun den anden i Grammy’ens historie, der har gjort og den første kvinde til at gøre. Eilish’s overbevisende trofæhøst har fået flere kritikere til at spekulere i, om hun mon kan vinde en Oscar næste år for sit James Bond soundtrack. ’James Bond 25: No Time to Die’ får dansk biografpremiere den 2. april. "

27/12/19

What we look forward to in 2020

" 2020 is just around the corner and we already look forward to all the upcoming movies. One of next year’s most awaited movies is probably the last Bond movie with Daniel Craig in the lead ‘No Time to Die’, which will premiere in Danish cinemas in April. Among the big Blockbusters there are also great expectations for ‘Black Widow’ from the Avengers series. The movie is going to be about Natasha Romanoff, also known as Black Widow, and will be the second film in the Avengers series with a female lead. On the Danish scene we especially look forward to the World War 2 movie ’De Forbandede år’ and ’Klovn: The Final’, which are both expected to draw huge crowds to the cinemas. If you are looking for a family film then keep an eye out for ‘Minions: The Rise of Gru’, which will give us the story behind the loveable characters from ‘Despicable Me’. "

19/12/19

Daniel Craig i sidste runde som Bond

" Daniel Craig har indtaget rollen som den legendariske agent James Bond i over 10 år, men nu ser det ud til, at rejse er ved at være ved sin ende. ’No Time to Die’ bliver nemlig Craigs sidste film som 007. I den nye film er Bond stoppet som aktiv agent og nyder sit otium på Jamaica, men han bliver kontaktet af Felix Leither fra CIA og må trække i arbejdstøjet for at redde verden endnu en gang. Den nye film byder udover Craig også på en række andre store stjerner heriblandt Rami Malek, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Lashana Lynch og Léa Seydoux. ’No Time to Die’ er sat til at få dansk biografpremiere den 2. april 2020. "