Buy Tickets The Peanut Butter Falcon (2019)

Danmark

Added:

2019-07-16

The Peanut Butter Falcon

Den 22-årige Zak med downs syndrom drømmer om at blive en professionel wrestler - ligesom ham han har set på sit gamle VHS bånd. Så med hjælp fra en gammel ven stikker Zak af fra sit hjem på institutionen for at forfølge sin store drøm - det bliver en rejse, som han ikke helt havde forventet. 'The Peanut Butter Falcon' er en moderne genfortolkning af historien om Huckleberry Finn, der drog ud for at jagte drømmen som skuespiller. På rollelisten er store skuespillere som Dakota Johnson, Shia LeBeouf og Bruce Dern.

Added:

2019-10-24

Premiere:

2020-09-12

Distributor:

Angel (DK-Cinema)
Trailer  1 Live Posters 1 Live Poster 2 Trailer 2

Movie News

15/5

The Peanut Butter Falcon på plakaten igen

" Filmen ’The Peanut Butter Falcon’ nåede lige præcis at være i biograferne en enkelt dag, før alting lukkede ned. Derfor er det en dejlig nyhed, at filmen kan ses fra biografernes allerførste åbningsdag. I hovedrollerne finder vi Shia LaBeouf og Dakota Johnson, som sammen med debutanten Zack Gottsagen tager på et eventyr uden lige. Filmen har charmeret publikum og vandt endda publikumsprisen på South by Southwest festivalen i 2019. "

12/3

Ny Shia LaBeouf film er populær

" Selvom ‘The Peanut Butter Falcon’ er en relativt lille film sådan produktionsmæssigt, så ser den ud til at være populær. Hele 13.000 personer har nemlig set vores konkurrence om billetter til filmen. Udover Shia Labeouf kan man også finde Dakota Johnson og Bruce Dern på rollelisten i det rørende komedie-drama. Filmen går i danske biografer lige nu og skynd dig ind og se om den også er noget for dig! "

6/3

VIND 2 BIOGRAFBILLETTER

" Bioguiden udlodder 2 biografbilletter til det hjertevarme komedie-drama ’The Peanut Butter Falcon’! ’The Peanut Butter Falcon’ er et komedie-drama om 22-årige Zak med downs syndrom, der drømmer om at blive professionel wrestler. På sin vej mod drømmen møder han Tyler, der bliver spillet af Shia LaBeouf, som selv er på vej mod en anden tilværelse. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at kommentere, hvem du gerne vil have med. Vinderen bliver udtrukket onsdag d. 11. marts "

13/2

Shia LaBeouf i ny rørende indiefilm

" Shia LaBeouf er en omdiskuteret person, der flere gange har gjort sig bemærket for andet end sin skuespilkarriere. Når det er sagt, så er der ingen tvivl om, at han er en dygtige skuespiller. Han har både været med i kæmpe Blockbusters så som ’Transformers’ og ’Indiana Jones’, men gør også en dyd ud af at påtage sig roller i mindre indiefilm. En sådan rolle er han netop aktuel i som Tyler i ’The Peanut Butter Falcon’. Filmen får dansk biografpremiere den 12. marts og handler om det umage makkerpar mellem Tyler og Zak, der begge er på flugt, men med hver deres mål. Den lille film har allerede omsat for over 20 millioner dollars i hjemlandet USA, så som ikke den også godt kunne blive en succes herhjemme. "

21/12/19

En lille historie med et stort potentiale

" Nogle gange kommer der film i biografen, som ikke har fået meget omtale og ikke har udsendt en masse trailers, men som alligevel bare kan noget. ’The Peanut Butter Falcon’ er lige præcis den slags film. Filmen har mod alle odds omsat for over 20 millioner dollars i USA og får nu dansk biografpremiere den 12. marts 2020. ’The Peanut Butter Falcon’ er et komedie-drama om 22-årige Zak med downs syndrom, der drømmer om at blive professionel wrestler. På sin vej mod drømmen møder han Tyler, der bliver spillet af Shia LaBeouf, som selv er på vej mod en anden tilværelse. Karakteren Zak er skrevet specielt til Zack Gottsagen, og både han og Labeouf spiller fænomenalt i dette underspillede og livsglade drama. "