Buy Tickets Kollision (2019)

| Drama | IMDB

Writer:

Milad Avaz

Producers:

-

Director:

Milad Avaz

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-06-14

Kollision

Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller hovedrollerne som skilsmisseægteparret Leo og Olivia, hvis beslutninger får konsekvenser for deres niårige datter Liv, der bliver kastebold mellem sine kriseramte forældre. Filmen udforsker de svære valg, som forældrene må træffe i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler sammen. Historien er inspireret af virkelige begivenheder, som brødrene Avaz har researchet sig frem til i samarbejde med Foreningen Far.

Added:

2019-06-14

Premiere:

2019-10-31
Live Poster 1 Trailer 1 Trailer 2 Trailer 3

Movie News

22/10/19

Smugkig på ny dansk film

" Der er store forventninger til det danske drama ’Kollision’, der er brødrene Avaz’s nyeste satsning. Filmen får biografpremiere den 31. oktober men allerede nu er en scene fra filmen blevet offentliggjort. Researchen til filmen er blevet lavet i samarbejde med Foreningen Far, og den offentliggjorte scene viser netop filmens far, spillet af Nikolaj Lie Kaas, da det går op for ham hvor dårligt stillet han er ifht. at få forældremyndighed. Hvordan det hele ender, og hvordan Lie Kaas er endt i skilsmisse får vi imidlertid først opklaret når filmen får biografpremiere. "

7/10/19

Oktobers bedste biografpremierer

" Oktober bliver en uhørt spændende måned i de danske biografer, hvor vi kommer til at se premierer på en række meget lovende danske og internationale film. Bioguiden kommer her med 5, som du ikke må gå glip af. 1) Hustlers: En gruppe strippere beslutter sig for at tage magten tilbage. Jennifer Lopez spiller hovedrollen og oscar-rygterne er allerede begyndt. 2) Joker: Filmen om tegneseriernes største og mest mystiske skurk, med Joaquin Phoenix i hovedrollen. 3) Valhalla: Nordisk mytologi og aktion for fuld skrue i en film inspireret af Peter Madsens elskede tegneserier. 4) Kollision: Brødrene Avaz’s anden film om et ægteskab i ruiner med Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne. 5) Zombieland: Double Tap: Den længe ventede 2’er til filmen, der vendte op og ned på zombiegenren. Tilbage er Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson og Abigail Breslin i deres ikoniske roller. "

15/8/19

Avaz-brødrene er tilbage

" For to år siden tog Avaz-brødrene den danske filmbranche med storm. Deres debutfilm ‘Mens vi lever’ blev lavet for en slik udenom de etablerede støttesystemer, og var med til at cementere søskendeflokkens store potentiale, hvilket udløste fire Bodil- og fem Robert-nomineringer. Nu er de tilbage med endnu et dansk drama med Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne. Kollision er et bevægende drama, som udforsker en familie i opløsning, der kæmper for at træffe de rigtige beslutninger i forsøget på at finde mening og håb, når alting ramler. Rollefordelingen bag kameraet er den samme som på Mens vi lever: Mehdi Avaz instruerer, Milad Avaz har skrevet manuskriptet og producerer desuden sammen med Misam Avaz. Kollision får dansk biografpremiere den 31. oktober. "