Rocketman (2019)

| Biography, Drama, Fantasy, Music, Musical | IMDB

Writer:

Lee Hall

Producer:

Marv Films

Director:

Dexter Fletcher

Related Countries:

USA, Storbritannien

Danmark

Added:

2019-02-04

Rocketman

“Rocketman” er historien om mennesket Elton John og årene, hvor han brød igennem. Vi tager med på den fantastiske rejse, som forvandler det klaverspillende vidunderbarn Reginald Dwight til superstjernen Elton John. Det er en universel og inspirerende historie – akkompagneret af Elton Johns mest elskede sange og fremført af Taron Egerton – om drengen som kom fra ingenting og ender med at blive en af populærkulturens mest ikoniske personligheder. I øvrige roller ses Jamie Bell som sangskriveren og tekstforfatteren Bernie Taupin, som stod bag mange af Elton Johns sange, Richard Madden som Eltons første manager John Reid og Bryce Dallas Howard som Eltons mor Sheila Farebrother.

Added:

2019-02-04

Premiere:

2019-05-29
Trailer 1 Live Poster 1

Movie News

5/6/19

Censur af homoseksualitet i Rusland

" Rocketman er blevet rost for at være mere modig end Bohemian Rhapsody, når det kommer til at vise hede og grimme scener fra superstjernens liv. Men i Rusland har begejstringen været noget mindre, og da filmen fik premiere var den pludselig noget kortere, end den er i resten af verden: Bl.a. er kysse- og sexscenerne mellem Elton John og hans daværende kæreste og manager, John Reid, censureret væk. Det har skabt stor forundring og skuffelse blandt store dele af filmholdet. Elton John selv kalder det en "sørgelig afspejling af den delte verden, vi stadig lever i". Han kæmpede i 2013 mod den lov, som netop bliver brugt som begrundelse for at censurere filmen - den kriminaliserer nemlig, at "utraditionelle seksuelle relationer" bliver vist i offentligheden og positiv omtale af homoseksuelle forhold. "

26/2/19

Taron Egerton synger Elton John

" Taron Egerton, der tidligere havde stor succes med sin rolle i ”Kingsman: The Secret Service”, skal spille Elton John i den kommende biopic om den karismatiske sanger. Ifølge Egerton er det imidlertid ikke en traditionel biopic, men derimod en form for fantasy musical. Elton Johns musik vil ifølge skuespilleren blive brugt til at fremhæve særlige episoder i hans liv. Derudover så synger Egerton rent faktisk alle sangene i filmen, ligesom vi så det med Joaquin Phoenixs portrættering af Johnny Cash i ”Walk the Line”, og Elton John har selv udtalt, at han ikke har hørt nogen, som synger hans sange så godt som Egerton. Filmen får premiere i danske biografer den 30. maj og er instrueret af Dexter Fletcher, der senest trådte til som erstatningsinstruktør for Bohemian Rhapsody. "

25/2/19

Kingsman-agent spiller ung musiklegende

" En ung Elton John genoplives af Kingsman-agenten Eggsy. Det er i hvert fald samme skuespiller der står bag, selvom det kan være svært at se. Den 29-årige Taron Egerton har gennemgået en total forvandling for at portrættere den legendariske stjerne. Filmen handler om Elton Johns kamp med misbrug, depression og ikke mindst at acceptere sig selv. Egerton kalder optagelsen af filmen for "one of the greatest joys of my life so far" - hvad det har ført til, kan du se i biografen den 29 maj. "