Arctic (2018)

| Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Joe Penna

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-11-19

Arctic

”Arctic” er ubetinget et con amore filmprojekt for Mads Mikkelsens. - Filmen handler om den danske forsker Overgård, der styrter ned i området omkring Nordpolen. For at overleve må han snart påbegynde en dødbringende rejse igennem det ukendte i håb om at bringe sig selv i sikkerhed. Udover Mikkelsen selv medvirker den islandske skuespiller Maria Thelma Smarádóttir. ”Arctic” er bl.a. produceret af Martha de Laurentiis. Hun og Mads Mikkelsen arbejdede også sammen på tv-serien ”Hannibal”. Det er brasilianske Joe Penna, som har intrueret filmen. Han har tidligere instrueret stop-motion kort film, hvoraf én af af dem er udstillet på Guggenheim museet i New York.

Added:

2018-11-19

Premiere:

2019-01-31
Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

23/1

Stor ros til Mads Mikkelsen

" Mads Mikkelsen kommer på sit livs prøve i Joe Pennas ”Arctic”. Vi kender genren rigtig godt, overlevelsesfilm, og ”Arctic” minder om ”127 hours” og ”All is Lost”. Modsat mange film af samme slags så får vi ikke meget at vide om vores hovedperson andet end, at han er strandet og alene, men alligevel kan vi spejle os i ham. Filmen lader os se alle hans overvejelser, hans udfordringer og hans manglende evner, hvilket får seeren til at føle, at han virkelig kunne være os. Onlinemagasinet IndieWire har kaldt det Mads Mikkelsens bedste rolle nogensinde, og The Mirror beskriver ham som magnetisk i denne næsten nonverbale men dog intense rolle. Filmen får premiere i danske biografer den 31. januar. "

28/12/18

Mads Mikkelsen i udfordrende hovedrolle

" Den ene af fem roller i filmen Arctic er besat af Mads Mikkelsen, som spiller hovedrollen. Filmen handler om danskeren Overgård, der styrter ned på Nordpolen. Selvom det hele blev filmen på 19 dage, kalder han filmen den mest fysisk udfordrende og psykisk krævende film, han nogensinde har lavet. Overlevelsesfilmen kan ses i biograferne fra den 31. januar 2019. "