A Dog's Way Home (2018)

| Adventure, Familyfilm | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-10-18

A Dog's Way Home

Empty description.

Added:

2018-10-18

Premiere:

2021-09-17
No clips are added yet.

Movie News

16/6/20

Nye premierer i denne uge

" I denne uge kan vi glæde os til premierer lidt af hvert. Fra torsdag kan du nemlig se gyseren ’Brahms: The Boy 2’, Lone Scherfigs ’The Kindness of Strangers’, familiefilmene ’Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant’ og ’Paw Patrol: Mission Big Screen 4’ samt det Cannes vindende drama ’Unge Ahmed’. "

19/5/20

Flere film med sommerpremiere

" Det er endnu ikke alle film, som har fået fastlagt en dansk premieredato, da landets biografer stadig er i gang med det helt store puslespil. Blandt de film som endnu ikke har en premieredato, men som er bekræftet at komme i biograferne til sommer er: ’Weathering with you’, ’Portræt af en kvinde i flammer’, ’The Cave’, ’Brahms: The Boy 2’ og ’Luna og den magiske krystal’. "

19/4/20

Gensyn med dinosaurerne i 2021

" ’Jurassic Park’ fangede millioner tilbage i 1990, med forrygende effekter og fortællingen om en dyrepark fuld af fortidsvæsner. Efter en del år og et par efterfølgere, fik historien nyt liv i 2015 med ’Jurassic World’, der endnu engang fortryllede biografgæster verden over. I 2018 kom ’Jurassic World: Fallen Kingdom’ og nu er 3’eren på trapperne. Eller måske skulle man kalde det 6’eren, for den nye film kommer til at binde de to trilogier sammen. Derudover så kommer vi ikke kun til at gense Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, men også de tre oprindelige hovedrolleindehavere Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum. Steven Spielberg vender også tilbage, men denne gang som producer og ikke instruktør. Instruktørstolen bliver i stedet indtaget af Colin Trevorrow, der også instruerede filmen fra 2015. Optagelserne til den nye film begyndte i februar 2020, men er desværre midlertidigt sat på pause. Vi håber dog stadig, at filmen får premiere i 2021 som planlagt. "