Cold Pursuit (2018)

| Action, Drama, Thriller | IMDB

Writer:

Frank Baldwin

Producers:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-03-15

Cold Pursuit

Velkommen til Kehoe, hvor Nels Coxman (Liam Neeson) arbejder som sneplovsfører og lever et stille liv med sin kone og søn. Men da hans søn pludselig bliver myrdet af den lokale narkobaron, Viking, sendes den stille familiefar ud på et vildt hævntogt, der starter en bandekrig mellem Viking og den rivaliserende mafiaboss, White Bull… Men hvem overlever og hvem bliver offer for iskold hævn?

Added:

2018-03-15

Premiere:

2019-02-28
Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

22/2

Taken møder Fargo

" Hans Petter Moland har geninstrueret sin film ”In Order of Disappearence” fra 2014, nu i en amerikansk kontekst med Liam Nesson i hovedrollen som den hævngerrige far. I traileren giver det hvide vinterlandskab associationer til Coen-brødrenes ikoniske Fargo, hvor en almindelig mand også drives til uforståelige gerninger, og mens flere har frygtet, at filmen bare ville blive endnu en ”Taken - nu med sneplow”, vil filmen heldigvis mere end det. F.eks. markerer filmen, hver gang der tages et liv, hvilket er et fint greb i en genre, hvor birollernes liv ofte fremstår ligegyldige. Filmen får premiere i danske biografer den 28. februar. "

23/12/18

Sneplovmand tager kampen op mod narkohandlere

" Cold Pursuit: Den sorte komedie Kraftidioten, som er skrevet af Kim Fupz Aakeson, er blevet genindspillet med Liam Neeson i hovedrollen. Han spiller Nels, hvis søn dør af en overdosis. Han beslutter at tage sagen i egen hånd, og byens æresborger forvandler sig til en koldblodig morder. Filmen kan ses i biografen fra den 28. februar 2019. "