Buy Tickets The Outpost (2020)

Danmark

Added:

2020-06-11

The Outpost

“The Outpost” er baseret på CNN korrespondenten Jake Tappers bestseller og fortæller den virkelige historie om slaget ved Kamdesh i Afghanistan, hvor 54 amerikanske soldater stod imod et angreb fra over 400 Taliban-krigere. Det var det blodigste amerikanske slag i den afghanske krig og Bravo Troop 3-61 CAV blev den mest dekorerede enhed i den 19-årige lange konflikt. På rollelisten ser man bl.a. Scott Eastwood, Orlando Bloom og Caleb Landry Jones. Tre af virkelighedens soldater optræder også i filmen. Ty Carter, som spilles af Caleb Landry Jones, har en mindre rolle, Daniel Rodriguez spiller sig selv og Hank Hughes spiller Sergent Brad Larson.

Added:

2020-06-20

Premiere:

2020-07-09
Live Poster 1 Trailer 2 Trailer 1

Movie News

9/7

Premierer i dag

" I dag er der premiere på hele fire film i danske biografer: ’The Outpost’ med Orlando Bloom, ’Livets bedste år’ som er en fortsættelse til 'Manden og kvinden' fra 1966, ’Bølle på eventyr’ om en sød animerede hund Bølle og ’Little Joe’ om en mystisk og potentielt farlig blomst. "

26/6

Moderne krigsfilm

" Der er blevet lavet utallige film om Anden Verdenskrig, Første Verdenskrig, Den Kolde Krig og Vietnam Krigen, men relativt få film om krigen i Afghanistan. Det laver instruktør Rod Lurie imidlertid om på med ’Outpost’. Filmen handler om et hold amerikanske soldater, under den kamp som senere blev kendt under navnet The Battle of Kamdesh. På rollelisten finder vi Orlando Bloom, Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Milo Gibson og Jack Kesy. ’The Outpost’ er baseret på bogen The Outpost: An Untold Story of American Valor af Jake Tapper fra 2012 og får dansk biografpremiere den 9. juli. "