Buy Tickets Trouble (2019)

| Animation, Comedy, Familyfilm | IMDB

Producers:

-

Director:

Kevin Johnson

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2020-01-18

Bølle på eventyr

Lige siden Bølle har været hvalp, har han levet et overdådigt liv. Leget i et stort palæ, spist filet mignon til frokost og sovet i det fineste sengetøj. Med andre ord, den forkælede hvalp har haft alt, hvad en hund kunne drømme om. Men da Bølles velhavende ejer, den gamle dame, dør, føler Bølle sig helt alene og fortabt – i jagten på at finde hjem igen. I den nye og skræmmende verden, er Bølle pludselig blevet til den lille grimme ælling. Samtidig ansætter grådige slægtninge en uærlig og excentrisk hundefanger til at finde Bølle, som i mellemtiden har fundet ud af, at han skal arve den gamle dame. Bølle er hele tiden et skridt foran hundefangeren, og hans eventyr fører ham til mødet med Rousey, en barsk og hjemløs hund, som Bølle bliver venner med, og som lærer Bølle smarte kneb i den virkelige verden. Bølle møder også pigen Zoe, en 18-årig musiker, der kæmper for at finde sin plads i verden. På deres egen unikke måde hjælper både Zoe og Rosey Bølle med at finde ud af, hvad der betyder mest her i livet: Ikke alt det, du har - men hvem du i virkelighenden er.

Added:

2020-01-18

Premiere:

2020-07-09
Trailer 1 Live Posters 1 Live Poster 2

Movie News

22/5

Elskelig hundefilm

" Animationsfilmen 'Bølle på eventyr' handler om hunden Bølle, der er en lidt forkælet og meget vandt til luksus. Men en dag dør Bølles ejer og nu står han pludselig overfor en ny og skræmmende verden. På sin vej møder Bølle både grådige slægtninge samt en noget speciel hundefanger, men han lærer også om venskab og tricks til at klare sig i den virkelige verden. ’Bølle på eventyr’ får dansk biografpremiere den 9. juli. "

31/3

Ny premiere til Bølle på eventyr

" Hvis du og resten af familien havde glædet jer til endnu en animationsfilm med en sød hund i hovedrollen, så må I desværre vente lidt længere. ’Bølle på eventyr’, som skulle have haft dansk premiere den 2. april har nemlig fået udskudt sin premiere. Den gode nyhed er til gengæld, at der allerede er kommet en ny premieredato. ’Bølle på eventyr’ får nemlig i stedet premiere den 9. juli. "

15/2

Fordi vi elsker hunde

" Animerede film om hunde er ikke en mangelvare, men alligevel er det som om, at vi ikke kan få nok af dem, for hvem kan egentlig stå for de søde pelsede firbenede størrelser? ’Bølle på eventyr’ handler om hunden Bølle, der lige siden han var lille har levet et liv i sus og dus i et kæmpe palæ med en rig ejer. Men da Bølles ejer dør er han pludselig både helt alene og på flugt fra en hundefanger. På sin flugt møder han både udfordringer og nye venner, der hjælper ham med at finde ud af, at livet måske alligevel ikke handler om, hvad man ejer. ’Bølle på eventyr’ får dansk biografpræmiere den 2. april. "