Danmark

Added:

2019-10-24

Trolls på verdensturné

Nu er Trolls tilbage, og denne gang skal de på deres første verdensturné. Det bliver et eventyr uden lige, og som fører til, at de opdager, at der er mere end en slags Trolls: De er hele seks forskellige troldestammer og med hver sin musiksmag spredt udover kloden. Spørgsmålet er nu, om de kan mødes til musikalsk topmøde, og sammen glæde sig over musikken trods de spiller hver deres genre? Kan Techno-Trolls enes med Rock-Trolls, synes Klassisk-Trolls, at det er værd at lytte til Pop-Trolls og hvad med Country-Trolls og Funk-Trolls? Kan de mødes og enes på kryds og tværs? I hvert fald er deres verden ved at blive meget større og en hel del højere... "Trolls på verdensturné" har original musik af Justin Timberlake, som også vandt en Oscar-nominering for sin Trolls-sang "Can't Stop The Feeling" i 2016. Filmen er instrueret af Walt Dohrn, som var medinstruktør på den første "Trolls". "Trolls på verdensturné" kommer med dansk tale.

Added:

2019-10-24

Premiere:

2020-10-01
Trailer 1 Live Posters 1 Live Poster 2 Trailer 2

Movie News

1/7

Endelig får ny Trolls-film premiere

" Efter måneder med udskydelser og usikkerhed på får opfølgeren til succesen ’Trolls’ endelig dansk biografpremiere. ’Trolls på Verdensturné’ følger igen vores små venner med musik i blodet og farverigt hår, men i den nye film opdager troldene Poppy og Branch, at de ikke er de eneste trolde. Faktisk er der mange forskellige slags trolde, som alle spiller forskellig slags musik. Imidlertid er det ikke alle troldene, som er vilde med ideen om musikalsk diversitet og derfor må Poppy og Branch endnu engang kæmpe for det de tror på. Filmen får dansk biografpremiere den 2. juli. "

28/6

Premierer i juli

" Vi er efterhånden kommet rigtig godt i gang med sommeren og sommerens biografprogram. I juli venter en masse fede premierer på film, vi har ventet på i spænding bl.a. ’Trolls På Verdensturné’ om de syngende trolde, ’Undtagelsen’ der bygger på Christian Jungersens bestseller, ’Bølle på eventyr’ om hunden Bølle, ’The Outpost’ om krigen i Afghanistan, ’Proxima’, ’Wild Rose’, ’SvampeBob 3: På vild flugt’ og mange flere. "

29/5

Trængsel i plakaten til efteråret

" På grund af Covid-19 har en lang række film fået udskudt deres biografpremierer. Mange af de store blockbusters, som skulle have haft premiere til sommer først kommer til efteråret og vinteren. På nuværende tidspunkt betyder det, at der ikke er nogle kæmpe store film på plakaten henover sommeren. Til gengæld så kommer efteråret og vinteren til at være stopfyldt med store film, så som ’James Bond’, ’Marvels superheltefilm’ og ’Trolls’. "

22/3

Ny præmieredato til Trolls på Verdensturné

" Lige som en række andre film, så har ’Trolls på Verdensturné’ også valgt at udskyde sin premiere. Oprindelig skulle filmen have haft præmiere den 26. marts, men nu er den udskudt til den 1. oktober. ’Trolls på Verdensturné’ er efterfølgeren til den succesfulde ’Trolls’ fra 2016. I den nye film møder vi helt nye trolls, som spiller en helt anden slags musik. Blandt de engelske stemmer finder vi bl.a. musikere som Justin Timberlake, Ozzy Osbourne, Mary J. Blige, Gwen Stefani og Kelly Clarkson. "

12/2

Trolls er tilbage med endnu mere musik

" De velkendte farvestrålende trolde med vildt strithår er tilbage i endnu en biograffilm. Denne gang på en mission for at forene alle slags trolde for at redde dem fra rockmusik. Ja, du læste rigtigt – rockmusik. I den nye film lærer Poppy og Branch nemlig, at der findes mange forskellige slags trolde, som alle har hver deres musik lige fra rock til country og techno. Men de har ikke alle lige gode intentioner. De engelske stemmer består af et stjernespækket cast med både Anna Kendrick, Justin Timberlake, Ozzy Osbourne, Mary J. Blige, Gwen Stefani og Kelly Clarkson, mens de to hovedpersoners danske stemme igen vil komme fra Stine Bramsen og Christopher. 'Trolls på verdensturné' får dansk biografpremiere den 26. marts. "