Danmark

Added:

2019-10-06

Dark Waters

Den vedholdende advokat, Robert Bilott, afslører en mørk hemmelighed, der forbinder en række uforklarlige dødsfald til et af Verdens største selskaber: Dupont Chemicals. I årtier har Dupont bevidst forurenet drikkevandet i forbindelse med produktionen af deres mest lukrative produkt: Teflon. I sin kamp for at få sandheden frem i lyset bringesRoberts fremtid, familie og liv i overhængende fare og Robert må gøre op med sig selv hvor langt han er villig til at gå for retfærdighed. Mark Ruffalo spiller den retfærdighedssøgende advokat Robert Bilott, der startede med at forsvare store firmaer som Dupont Chemicals, men senere endte med at hjælpe amerikanske lokalsamfund med at lægge sag an mod selv samme mastodont. Baseret på en sand historie er DARK WATERS en vigtig og moderne Erin Brockovich-historie om Teflon kemikaliernes skadende effekt og manden, der satte sig for at afsløre den bevidste forgiftning af et helt lokalsamfund. DARK WATERS er instrueret af den anerkendte instruktør Todd Haynes, der står bag filmene I’m Not Here og Carol. Mark Ruffalo er fremragende i hovedrollen som Rob Bilott og i de øvrige roller ses bl.a. Anne Hathaway, Tim Robbins og Bill Pullman.

Added:

2019-11-09

Premiere:

2020-03-19
Trailer 1 Live Poster 1

Movie News

15/4

En række film kommer ikke i biografen

" De seneste par uger har vi skrevet om film, som har fået udskudt deres biografpremierer. Desværre er der også en række film, så helt har fået aflyst deres danske biografpremierer. Foreløbig er der tale om ’Dark Waters’ med Mark Ruffalo, ’The Hunt’, ’Artemis Fowl’ med Colin Farrell og ’Like a Boss’ Rose Byrne, Tiffany Haddish og Selma Hayek. Det vides endnu ikke om filmene i stedet kommer til at få dansk premiere online. "

12/11/19

Når der er noget i vandet

" Mark Ruffalo, der er bedst kendt for sin rolle som The Hulk i Avengers filmene, spiller advokaten der optrevler trådene i den amerikanske thriller ’Dark Waters’. Filmen er instrueret af Todd Haynes, som tidligere har stået bag ’Carol’ og ’I'm Not There’, og bygger på en artikelserie fra The New York Times Magazine. Artikelserien hed ’The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare’ og beskriver netop hvordan ihærdig advokat optrevler hemmelighederne bag et lille samfunds forfald. Udover Ruffalo finder vi også Anne Hathaway, Tim Robbins og Victor Garber på rollelisten. Filmen får premiere den 19. marts 2020. "