Danmark

Added:

2019-09-12

Rating:

Not Rated

Jungle Cruise

Based on Disneyland's theme park ride where a small riverboat takes a group of travelers through a jungle filled with dangerous animals and reptiles, but with a supernatural element.

Added:

2019-09-12

Premiere:

2021-07-22
Trailer 1 Trailer 2

Movie News

10/4/20

En række film får nye premieredatoer

" Det virker til, at Corona har fået skubbet godt og grundigt rundt på datoerne for mange af de store filmselskaber. Biografer er lukkede og optagelser er blevet sat på pause. Det betød i første omgang, at film som skulle have haft premiere til foråret og i løbet af forsommeren har fået rykket deres premieredatoer, men nu ser vi desværre også, at film med premiere længere ude i fremtiden også bliver udskudt. Ifølge Bioguidens kilder drejer det sig foreløbigt om: ’Indiana Jones 5’, som har fået ny premiere en 28. juli 2022, ’Black Panther 2’, som har fået ny premiere den 8. maj 2022, ’Thor 4: Love and Thunder’ som har fået ny premiere den 18. februar, ’Doctor Strange 2’ som har fået ny premiere den 5. november 2021, ’Jungle Cruise’ som har fået ny premiere den 30. juli 2021, ’Shang-Chi and the Legend of the ten Rings’ som har fået ny premiere den 7. maj 2021 samt ’The Eternals’ som har fået ny premiere den 12. februar 2021. Vi følger løbende op med opdateringer, så glem ikke at like vores side, så du dagligt får updates. "

19/3/20

Action brag med The Rock

" Man kan altid være sikker på, at man får action for alle pengene når The Rock er med i en film og ’Jungle Cruise’ er ingen undtagelse! Anden trailer er blevet offentliggjort og her ser vi både vilde dyr, en ubåd, magiske planter og eksplosioner. Udover Dwayne "The Rock" Johnson finder vi også Emily Blunt i rollen som forskeren Lily, der hyrer The Rock som kaptajn på sin mission for at finde et magisk og sagnomspundet træ. Men de to er ikke de eneste, som leder efter træet og snart går den vilde lagt gennem junglen. ’Jungle Cruise’ får dansk biografpræmiere den 22. juli. "

7/1/20

Med The Rock på bådtur

" Mange af forlystelserne i Disneyland er baseret på Disney film, men nogle gange går logikken den anden vej. Ligesom succesfilmene ’Pirats of the Caribbean’ bygger ’Jungle Cruise’ nemlig også på en forlystelse i Disneyland af samme navn. I filmen møder vi flodbådskaptajnen Frank, spillet af Dwayne "The Rock" Johnson, og forskeren Lily, spillet af Emily Blunt, der tager ud på noget af et jungleeventyr for at finde et træ, der efter sigende har helende kræfter. Filmen er instrueret af Jaume Collet-Serra, der bl.a. tidligere har stået bag ’The Shallows’ fra 2016, og får dansk biografpremiere den 23. juli. "