Buy Tickets Little Women (2019)

| Drama, Romance | IMDB

Producers:

-

Director:

Greta Gerwig

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-07-16

Little Women

Empty description.

Added:

2019-07-16

Premiere:

2020-06-26
Trailer 1 Live Posters 1 Live Poster 2

Movie News

13/6

Skal du også se Little Women?

" ’Little Women’ byger på Louisa May Alcotts roman af samme navn og handler om de fire March-søstre Meg, Jo, Beth og Amy. Filmen var nomineret til hele seks Oscars og den foregår lige omkring den amerikanske borgerkrig. Alle fire søstre kæmper for at blive anerkendt som selvstændige mennesker i en tid hvor kvinder primært var nogen kone eller mor, fremfor en person i egen ret. ’Little Women’ er stopfyldt med store skuespillere og går i danske biografer netop nu. "

3/6

Juni premierer

" Nu hvor de fleste biografer er ved at været åbnet, er der masser at se frem til. Selvom mange film har fået flyttet deres premieredatoer kommer der faktisk stadig masser af nye film i biffen. I juni kommer der både film for de største og de mindste, bl.a.: Little Women, Pelle Haleløs, SamSam, Brahms: The Boy 2, The Kindness of Strangers, Blokhavn, Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant og Sangklubben. "

20/1

Ingen vært til årets Oscars

" Efter Oscarshowet sidste år kørte af stablen uden en vært, har Oscar Akademiet besluttet at gentage succesen. Showet oplevede nemlig for først gang i fire år et stigende seertal. Lederen af tv-stationen ABC Television Entertainment Karey Burke, der står bag showet udtalte: ”Lad mig bekræfte det nu. Sammen med akademiet har vi besluttet, at der ikke bliver nogen traditionel vært i år”. Op til showet sidste år var der mange spekulationer om, hvem der skulle være vært, men uheldige tweets og rygter om at det var en utaknemmelig tjans gjorde, at Akademiet besluttede at lave en anden slags show med skiftende præsentationer og flere optrædener. Showet bliver afholdt den 9. februar. "