Buy Tickets The Kindness of Strangers (2019)

| Drama | IMDB

Writer:

Lone Scherfig

Producers:

-

Director:

Lone Scherfig

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-05-18

The Kindness of Strangers

En forfalden, tidligere glamourøs restaurant i hjertet af New York danner rammen om ensembledramaet. Her flettes karaktererne ind og ud af hinandens liv, mens de lidt efter lidt opdager, at deres håb og redning kan ligge i mødet med nye medmennesker. I usikre og hårde tider, hvor mange lever på kanten af undergang, viser det sig, at tilfældige sammentræf og øjeblikke af næstekærlighed kan få overraskende følger. Filmens karismatiske og sårbare karakterer balancerer mellem usentimental ærlighed, empati og humor. Clara er en ung mor på flugt fra sin voldelige ægtemand. Alice er en genert traumesygeplejerske, der har fundet sit kald i at stå for en 'tilgivelses'-terapigruppe. Den nyligt løsladte Marc får et job som bestyrer af restauranten. Jeff er en ung mand, der desperat længes efter et sted at høre til. John Peter er en advokat med høj moral og lavt selvværd. Og endelig er der den excentriske Timofey, efterkommer af russiske immigranter, som ejer restauranten.

Added:

2019-09-19

Premiere:

2020-06-04
Trailer 1 Live Poster 1 Trailer 2

Movie News

16/6

Nye premierer i denne uge

" I denne uge kan vi glæde os til premierer lidt af hvert. Fra torsdag kan du nemlig se gyseren ’Brahms: The Boy 2’, Lone Scherfigs ’The Kindness of Strangers’, familiefilmene ’Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant’ og ’Paw Patrol: Mission Big Screen 4’ samt det Cannes vindende drama ’Unge Ahmed’. "

11/2

Ny film fra Lone Scherfig

" Lone Scherfig er efterhånd et kendt navn både herhjemme og på den internationale scene. Hun står bag kæmpe succeser så som ’An Education’, ’Wilbur Begår Selvmord’ og ’Italiensk for begyndere’, og nu er hun altså på trapperne med endnu en film. ’The Kindness of Strangers’ foregår i New York hvor den følger en række personer og hvordan deres skæbner langsomt væves sammen. Filmen får dansk biografpremiere den 4. juni. "