Poms (2019)

| Comedy | IMDB

Producers:

-

Director:

Zara Hayes

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-05-14

DANS FOR LIVET

Poms er en herlig komedie om kvinden Martha (Diane Keaton) som beslutter sig for at flytte i bofællesskab for pensionister. Egentlig ønsker hun ikke at involvere sig med nogen, men bare leve tilbagetrukket og i sit eget selskab. Sådan kommer det dog ikke til at gå, for hun møder en række festlige kvinder, som deler hendes hemmelige drøm om at starte et cheerleading hold...For selv om man er højt oppe i årene, skal man stadig gå efter sine vildeste drømme!

Added:

2019-05-14

Premiere:

2019-08-08
Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

16/7/19

Det er aldrig for sent at lære nye tricks

" Kvinder over 50 har i mange år haft trange år i Hollywood - men rollebesætning på Poms viser, at det forhåbentlig er fortid. Filmen er nemlig spækket med dygtige skuespillerinder, der spreder latterkramper og og god stemning og viser, at det aldrig er for sent at få sig en ny hobby - eller genfinde glæden ved en gammel. Komedien kan ses i biografen fra den 8. august. "

21/5/19

Bedstemødre med pep

" I lang tid har det været en usagt sandhed, at kvinder over en vis alder ikke kunne få roller i Hollywood, men tiderne er ved at ændre sig og det er den nye film Poms er godt eksempel på. Poms er en komedie om en gruppe ældre kvinder, der laver et cheerleadinghold i deres pensionist lokalsamfund. På rollelisten finder vi bl.a. Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier og Rhea Perlman. Sidstnævnte udtalte bl.a. til premieren, at: ”Jeg er så glad for, at det endelig er ved at ske. Der er stadig mange flere hvide mænd i film og i forretningslivet, men langsomt er folk ved at lægge mærke til, at det er andre slags mennesker omkring dem, og at det er vigtigt, at de også bliver repræsenteret”. Filmen får dansk premiere den 8. august. "