Buy Tickets Frozen 2 (2019)

| No Categories | IMDB

Actors:

-

Writers:

-

Producers:

-

Directors:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-04-09

Frost 2

Hvorfor blev Elsa født med magiske kræfter? Svaret drager hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven tager hun ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ”Frost” frygtede Elsa, at hendes kræfter var for farlige for verden. I ”Frost 2” må hun håbe, at de kan redde den. Det Oscarvindende team – instruktørerne Jennifer Lee og Chris Buck, produceren Peter Del Vecho og sangskriverne Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – og med stemmeskuespillerne Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff og Josh Gad står bag ”Frost 2”, som har dansk premiere den 25. december.

Added:

2019-04-09

Premiere:

2019-12-25
Trailer 1 Live Posters 1 Live Posters 2 Trailer 2 Trailer 3

Movie News

29/12/19

Frost 2 sætter Danmarksrekord

" Det er ikke nogen hemmelighed, at der har været store forventninger til animationsfilmen ’Frost 2’ herhjemme, men det var nok de færreste, der havde regnet med en danmarksrekord. Det er imidlertid, hvad det er blevet til. Første juledag da filmen fik premiere i danske biografer indløste hele 70.911 mennesker billet til filmen. Det giver både ’Frost 2’ den største åbningsweekend i 2019 foran ’Avengers Endgame’, men giver også filmen danmarksrekorden for bedste åbningsdag for en animationsfilm nogensinde. ’Frost 2’ er i danske biografer nu, så skynd dig ind og se den! "

26/12/19

Hvad skal du se i juleferien?

" Juleferien er det perfekte tidspunkt at tage i biografen på, og lige nu er der masser af gode film for både de mindste og det største. Hvis de mindre børn skal med i biografen er der særligt to gode muligheder ’F for får 2: Fårmageddon’ og ’Frost 2’. Begge film bygger på kæmpestore succeser, der har fanget både store og små. Hvis der skal lidt mere fart over feltet, er det oplagt at gå ind og se ’Jumanji: The Next Level’ eller ’Star Wars: The Rise of Skywalker’. Begge film er spækket med dygtige skuespillere og vilde effekter, der nok skal få selv den sløveste teenager op af stolen. Sidst men ikke mindste så er der også lidt til filmnørderne. Den Sydkoreanske Cannes-vinder 'Parasite' har nemlig lige fået dansk biografpremiere, og er bestemt en tur i biografen værdig. "

20/12/19

Dommen over Frozen 2

" Disney har spyttet kæmpestore film ud i år og lige inden årets udgang den 25. december, får Frozen 2 endelig dansk premiere. Filmen har imidlertid allerede fået premiere i USA, hvor anmelderne er overvejende positive. De fleste er enige om, at den ikke nødvendigvis slår 1’eren, men at filmen på den anden side faktisk har en masse at byde på heriblandt gode sange, blændende flot animation og nogle interessante referencer til klimaforandringer og koloniseringen. Men ét er hvad anmelderne siger, noget andet er publikums reaktion og den må siges at være overvældende. Frozen 2 har allerede slået en række rekorder og har omsat for over 415 millioner dollars på verdensplan. "

2/5/19

Første trailer til Frozen 2

" Man skulle måske tro, at en kæmpe succes som Frozen (Frost) var selvskrevet til at få en efterfølger, men sådan var det imidlertid ikke. Frozen, der fik premiere i 2013, blev et kæmpe hit. Så stort et hit, at man hos Disney var bekymrede for at ødelægge succesen med en halvhjertet opfølger. Nu er der imidlertid endelig kommet dato på premieren for Frozen 2 og derudover har Disney også udsendt en lille kort trailer. Til trods for, at traileren ikke fortæller os særlig meget om selve plottet, så satte den alligevel rekord og blev set hele 116,4 millioner gange inden for de første 24 timer. Den slog derved De Utrolige 2s rekord, for mest viste trailer for en animationsfilm. Filmen får dansk biografpremiere den 25. december. "