Yesterday (2019)

| Comedy, Drama, Fantasy | IMDB

Producers:

-

Director:

Danny Boyle

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-03-16

Yesterday

Den Oscar®-vindende instruktør Danny Boyle (“Slumdog Millionaire” og “Steve Jobs”) og den roste manuskriptforfatter Richard Curtis (”Love Actually” og ”Notting Hill”) er gået sammen om Working Titles nye komedie med Lily James (”Mamma Mia! Here We Go Again” og ”Baby Driver”), Himesh Patel (”Eastenders”) og Kate McKinnon (“Saturday Night Live”).

Added:

2019-03-16

Premiere:

2019-06-27
Trailer 2 Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

16/6/19

En verden uden Yesterday

" Film om verdens største musikere har sjældent været mere populære, og nu står Beatles for tur.. Det vil sige, de står næsten for tur. For i filmen her har alle glemt, hvem det nu lige var det var. Men kan man slippe afsted med at plagiere andres musik, bare fordi man tilsyneladende er den eneste der kan huske det? En ting, som vi i hvert fald får bevist er, at Beatles musik holder mindst lige så meget som den gjorde, da det blev udgivet. Premiere den 27. juni. "

27/3/19

Yesterday – en uventet Beatles-film

" I en tid hvor der bliver lavet musikalske portrætfilm om både Queen og Elton John er ”Yesterday” en anderledes en af slagsen. Filmen handler nemlig ikke om The Beatles, men forestiller sig derimod en verden, hvor igen kan huske deres musik, på nær filmens hovedperson. Bag filmen står instruktør Danny Boyle, der bl.a. har lavet Trainspotting, 28 dage Senere og Slumdog Millionaire og Manuskriptforfatter Richard Curtis, der har stået bag romcom klassikere så som Briget Jones Dagbog og Love Actually. De to filmskabere kombinerer det bedste fra begges verdner i en skør og hjertevarm komedie, som hædrer The Beatles i en verden, hvor ingen kan huske dem. "