Booksmart (2019)

| Comedy | IMDB

Producers:

-

Director:

Olivia Wilde

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-03-15

Booksmart

Stræberne og bedste veninderne Amy (Kaitlyn Dever) og Molly (Beanie Feldstein) troede, at det ville give dem en fordel at holde næserne solidt plantet i bøgerne hele vejen gennem high-school. Men aftenen før deres afslutning går det pludselig op for dem, at de muligvis har misset en stor del af det at være ung. Fast besluttede på at indhente det tabte, bestemmer de sig for at mase fire års uforglemmelige byture ind på én nat! Det resulterer i et mega kaotisk eventyr, ingen bøger nogensinde kunne have forberedt dem på.

Added:

2019-03-15

Premiere:

2019-06-20
Trailer 1 Live Poster 1

Movie News

30/6/19

Når man skal nå det hele på en enkelt nat...

" Filmen om to piger, der får topkarakterer får topkarakterer af anmelderne. Den definerer en hel generation, siger Business Insider endda. For det er nemlig slet ikke en teenagefilm som mange andre: Med et opmærksomt og kritisk blik på emner som kvindekroppen, præstationssamfundet og tolerance, giver den et skarpt indblik i, hvad det er for en verden, mange unge i dag navigerer i. Filmen er vittig, varm og særdeles vellykket - og så kan den ses i biograferne netop nu! "

3/4/19

Ny ungdomskomedie bliver rost til skyerne

" Hver generation synes at have en definerende ungdomskomedie. En film, som udover at være hylende skæg, også fanger tidens stemning og oplevelsen af at være ung. ”Booksmart” er et rigtig godt bud på en sådan film. Filmen er instrueret af skuespillerinden Olivia Wilde og er hende instruktør-spillefilmsdebut. Wilde har beskrevet i et interview med Variety, at det var vigtigt for hende at have et sammensat og diverst hold af skuespillere, men at dette også sker automatisk, hvis man rent faktisk er interesseret i at se alles talent. Filmen er blevet rost til skyerne af mange anmeldere, som både ser dens referencer til Lady Bird og Superbad, men som samtidig priser Wilde for at finde noget nyt i en ellers velafprøvet genre. I de to hovedroller finder vi Kaitlyn Dever, der bl.a. tidligere har medvirker i Justified og Last Man Standing samt Beanie Feldstein, som tidligere har spillet med i Lady Bird og Neighbors 2: Sorority Rising. "