Long Shot (2019)

| Comedy | IMDB

Producers:

-

Director:

Jonathan Levine

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-02-14

Long Shot

Charlotte Field (Charlize Theron) er en af de mest indflydelsesrige kvinder i verden. Klog, sofistikeret og succesfuld – en fantastisk politiker med evner indenfor… ja, nærmest alt. Fred Flarsky (Seth Rogen) er en dygtig og grænsesøgende journalist med selvdestruktive tendenser. De har intet tilfælles udover at Charlotte var Freds babysitter og første kærlighed. Da Fred ud af det blå bliver genforenet med Charlotte, charmerer han hende med sin selvironiske humor og sine minder om hendes ungdommelige idealisme. Mens at hun forbereder sit kandidatur til at blive USAs næste præsident, hyrer Charlotte impulsivt Fred som sin personlige taleskriver – hvilket går meget imod hendes betroede rådgivere. Fred bliver en del af Charlottes elitehold, men er uforberedt på hendes glamourøse og risikable livsstil. På trods af det, flyver gnisterne imellem de to, da deres umiskendelige kemi bringer dem på en global kærlighedstur, som krydres af en række farlige og bizarre hændelser. Filmen er instrueret af Jonathan Levine (50/50) og i de øvrige roller ses O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk, og svenske Alexander Skarsgård.

Added:

2019-02-14

Premiere:

2019-05-02
Trailer 2 Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

19/3

En omvendt Pretty Woman

" En af sommerens mest ventede romantiske komedier inkluderer både Seth Rogan, Charlize Theron og Boyz II Men, så der er ikke sparet på stjernestatussen. ”Long-Shot” handler om Charlotte Field (Theron), der er udenrigsminister i USA og stiller op til præsident og Fred Flarsky (Rogen), der en journalist, hun engang var babysitter for. Det umage makkerpar er den perfekte duo i en film, der beskriver sig selv som en slags omvendt Pretty Woman. Rogan har i forbindelse med filmen udtalt, at de ønskede at lave en film, der anerkendte den politiske virkeligheden, som USA lever i lige nu, uden at være alt for direkte, og samtidig var sjovt og som talte til et bredt publikum. "

12/3

Gammel kærlighed ruster ikke

" Journalisten Fred Flarsky er forelsket i Charlotte Field, der passede ham, da han var barn. Nu er den tidligere babysitter imidlertid gået hen og blevet USA's udenrigsminister - og kommende præsidentkanditat. Men ingen politiker uden gode taler - og Charlotte mangler en til at skrive sine. Løsningen hedder Fred Flarsky, og mens de rejser verden rundt begynder de at finde vej til hinanden. Premiere den 2. maj 2019. "