Buy Tickets Sonic the Hedgehog (2019)

| Action, Adventure, Animation, Familyfilm, Fantasy | IMDB

Writers:

-

Producers:

-

Directors:

-

Related Countries:

USA, Japan, Canada

Danmark

Added:

2019-02-04

Sonic The Hedgehog

Fra folkene bag Deadpool og The Fast and the Furious kommer SONIC THE HEDGEHOG! Lynhurtige Sonic The Hedgehog har i næsten tre årtier kæmpet sig igennem et utal af udfordringer og har i dag nogle af de mest loyale og dedikerede fans. Han har optrådt på mange forskellige platforme og nu tager han springet til biografens store lærred, når ”Sonic the Hedgehog” får premiere til næste år.

Added:

2019-02-04

Premiere:

2020-02-13
Live Poster 1 Trailer 1 Trailer 2 Live Posters 2

Movie News

25/11/19

Nyt design til Sonic

" Tidligere på året udkom den første trailer til den kommen film om computerspilslegenden Sonic, ’Sonic the Hedgehog’. Nu er anden trailer blevet offentliggjort og den løfter lidt mere af sløret for filmen. Den nye trailer giver et dybere indblik i relationen mellem Sonic og hans menneskelige ven, Tom, der bliver spillet af James Marsden, der bl.a. er kendt for sin rolle som Scott Summers i X-Men sagaen. Derudover har selve Sonic figuren fået et nyt design i den nye trailer, hvilket sandsynligvis skyldes det negative respons efter offentliggørelsen af den første trailer. Filmen får dansk biografpremiere den 13. februar 2020. "

23/6/19

Sonic i hæsblæsende action

" Er du vokset op i 1990’erne? Så er du helt sikkert stødt på Sonic. Det lynhurtige, blå pindsvin spænede sig ind i utallige børneværelser og nu er han klar til det store lærred. Filmen hedder Sonic the Hedgehog, og er lavet af skabernes bag The Fast and The Furious og Deadpool, så du kan være sikker på, at der både er humor og fart over feltet. Men ingen god actionfilm uden er god skurk. I Sonic the Hedgehog bliver skurken Dr. Ivo Robotnik også kendt som Doctor Eggman spillet af ingen andre end Jim Carrey, og den første trailer til filmen tyder på, at Carrey er tilbage i en vidunderlig gakket rolle, som kun kan vække minder om The Mask. Desværre må vi væbne os med tålmodighed, for filmen får først dansk biograftpremiere den 13. februar 2020. "