Playmobil: The Movie (2019)

| Adventure, Animation, Comedy | IMDB

Actors:

-

Writers:

-

Producers:

-

Directors:

-

Related Countries:

USA, Tyskland, Frankrig

Danmark

Added:

2019-01-31

Playmobil : Filmen

Den unge Marla tager på et fantastisk eventyr, da hendes lillebror Charlie på forunderlig vis forsvinder ind i en magisk, animeret PLAYMOBIL®-verden. I sin søgen efter Charlie, besøger Marla spændende, nye verdener og får nye, mærkværdige og heroiske venner. Marla møder blandt andet pølsemanden Del med forrygende talegaver, den karismatiske, hemmelige agent Rex Dasher, en hjertevarm og excentrisk robot og en ekstravagant, god fe samt mange flere. Gennem dette hæsblæsende eventyr lærer Marla og Charlie, at man kan opnå alt, hvis bare man tror på sig selv!

Added:

2019-01-31

Premiere:

2019-10-31
Trailer 1 Live Poster 1

Movie News

28/3/19

Mere legetøj på det store lærred

" 2019 bliver et travlt år for de yngste biografgængere. Vi venter nemlig præmierer på et utal af film for børn og barnlige sjæle her i blandt: ”The LEGO Movie 2: The Second Part”, “How to Train Your Dragon: The Hidden World”, “Toy Story 4” og “Frozen 2”. Og der er endnu mere at glæde sig til med ”Playmobile: The Movie”. Filmen er Lino DiSalvos instruktørdebut, men han har tidligere arbejdet som animator på bl.a. Frozen og Tangled. Legetøjet Playmobile er skabt af den tyske legetøjsproducent Brandstätter Group, og indeholder et væld af forskellige historiske temaer og karakterer. Filmen får dansk biografpræmiere den 31. oktober. "

21/2/19

Animationsfilm udforsker Playmobilverdenen

" I den Playmobil baserede animationsfilm bliver too søskende bliver på magisk vis suget ind i Playmobil-verdenen - men broren forsvinder, og derfor må Marla sætte jagten ind. Hun opdager, at ved at overlade lidt af kontrollen til sine venner kan de mest fantastiske ting ske... Filmen kan ses i biografen i efteråret 2019. "