Hellboy (2019)

| Action, Adventure, Fantasy | IMDB

Writers:

-

Producers:

-

Directors:

-

Related Country:

USA

Danmark

Added:

2019-01-31

Hellboy

Denne gang er Hellboy fanget mellem to verdener – den overnaturlige og den menneskelige. Han får til opgave at tage kampen op mod den skræmmende farlig troldkvinde Nimue Bloddronningen fra gammel tid. Med ”Hellboy” ser vi en ny skuespiller - David Harbour – i rollen som den røde dæmon, og samtidig rebootes film franchisen. At der er noget af arv at tage på sig efter Ron Pearlmans ikoniske præstation, er der ingen tvivl om, men fansene har taget rigtigt godt imod forandringen. David Harbour, som fik sit internationale gennembrud i den populære tv-serie ’Stranger Things’, har måttet igennem noget af træningsprogram for at gøre sig klar til rollen – ’no pain no gain’ har været hans motto. I øvrige roller ses den karismatiske skuespiller Ian McShane (Grimsby, John Wick 2), russisk-serbiske Milla Jovovich (Resident Evil) og Sasha Lane (American Honey). Neil Marshall, som tidligere har instrueret flere afsnit af bl.a. ’Westworld’ og ’Game of Thrones’, er instruktør på filmen. ”Hellboy” er baseret på amerikaneren Mike Mignolas ’graphic novels’.

Added:

2019-01-31

Premiere:

2019-04-11
Trailer 1 Live Poster 1

Movie News

9/3

Hellboy-reboot er lige på trapperne

" Den røde dæmon vi kender som Hellboy, der blev reddet fra nazisterne, skal nu hjælpe menneskerne med at redde verden fra onde kræfter, og han bliver derfor sendt til England. Her skal han kæmpe mod den onde heks Nimue the Blood Queen - og måske det kan lykkedes med et solidt samarbejde og lidt sort humor alá Deadpool. Filmen har premiere den 11. april. "

24/2

Ny version af Hellboy

" Mange fans havde nok set frem til en tredje film i Guillermo del Toros Hellboy-serie. Sådan blev det dog ikke. Efter uoverensstemmelser mellem del Toro og Hellboys skaber Mike Mignola, blev det besluttet at forlade del Torros univers og gå videre med en anden instruktør og en anden hovedrolleindehaver. Den kommende film er derfor instrueret af Neil Marshall, og hænger ikke sammen med del Toros tidligere film. Marshall har en langt mere gyser/splatteragtig stil end del Toro, og filmen forventes derfor også at være uegnet for yngre publikummer. Hellboy vil blive spillet af David Harbour, som særligt er kendt for sin rolle i Netflix serien ”Stranger Things”. Derudover så forventes Hellboys indre kampe at spille en større rolle end tidligere, både i form af rollen som både monster og monsterjager samt tyngden af de beslutninger, som karakteren tager. Filmen får dansk biografpremiere den 11. april. "