Danmarks sønner (2019)

| Drama | IMDB

Writer:

Ulaa Salim

Producers:

-

Director:

Ulaa Salim

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-01-23

Danmarks sønner

Vi nærmer os årsdagen for et stort bombeangreb i København. Stærke nationalistiske bevægelser er blevet dominerende. Radikaliseringen rundt omkring i landet er taget til. Det næste folketingsvalg står for døren, og den nationalistiske politiker Martin Nordahl fra det nystiftede parti National Bevægelsen spås en historisk jordskredssejr, der kan sikre ham statsministerposten. Den 19- årige Zakaria bevæger sig langsomt, men sikkert ud på et radikalt og farligt spor, der kan koste ham og hans familie alt. På sin vej møder han Malik, der kæmper sine egne kampe og bærer på en livsfarlig hemmelighed. Mens der tælles ned til det vigtigste valg i Danmark i nyere tid, tvinger frygt, vrede og desperation Zakaria og Malik frem mod afgrunden og en afgørende beslutning, der vil få konsekvenser for alle…

Added:

2019-01-23

Premiere:

2019-04-11
Live Poster 1 Live Poster 2 Trailer 2 Live Poster 3 Trailer 1

Movie News

10/4

Instruktørdebutant sætter Danmark under lup

" Ulaa Salim har gennem sin tid på filmskolen fået stor ros for sine produktioner - og med denne film, hvor han kigger nærmere på det danske samfund, er roserne ikke blevet mindre: Han er blevet sammenlignet med ingen mindre end Martin Scorsese. Filmen foregår i 2025, kort tid efter, et stort terrorangreb har fundet sted i Danmark og har splittet befolkningen - en ung mand er fanget imellem de to halvdele. Filmen har premiere den 11. april. "

6/2

Ulaa Salim er klar med sin første spillefilm

" Det regner nærmest med nye danske instruktørtalenter, der vender op og ned på genrer og drejer kameraet mod uudforskede områder. Den nyuddannede instruktør Ulaa Salim er ingen undtagelse. Han er blevet rost til skyerne for sine produktioner fra filmskolen og nu er han snart aktuel med sin første spillefilm, ”Danmarks Sønner”. ”Danmarks Sønner” er en politisk thriller, der foregår i en nær hypotetisk fremtid, hvor Danmark er splittet og fyldt med konflikt. I filmen følger vi både den stærkt nationalistiske politiker Martin Nordahl fra det nystiftede parti National Bevægelsen, som spås en historisk jordskredssejr samt den 19-årige Zakaria, der langsomt men sikkert bevæger sig ud på et radikalt og farligt spor, der kan koste ham og hans familie alt. Filmen får dansk biografpremiere den 11. april og skal nok komme til at skabe debat. "