After (2019)

| Drama, Romance | IMDB

Producers:

-

Director:

Jenny Gage

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-01-23

After

AFTER er baseret på Anna Todds bestsellerroman af samme navn, som startede som online fanfiction om musiker og tidligere One Direction medlem Harry Styles og blev en sensationel succes – først på Wattpad.com og senere som bog. I AFTER følger vi Tessa (Josephine Langford), en dedikeret studerende, pligtopfyldende datter og loyal kæreste til sin high school sweetheart, der starter på sit første semester på college. Bevæbnet med store ambitioner for sin fremtid, åbner hendes beskyttede verden sig i mødet med den mystiske Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin), en tiltrækkende, mørk rebel, der får Tessa til at stille spørgsmålstegn ved alt det hun troede hun vidste om sig selv, og hvad hun gerne vil have ud af livet.

Added:

2019-01-23

Premiere:

2019-04-11
Live Poster 1 Trailer 2 Trailer 1

Movie News

11/4

Fra fanfiktion til det store lærred

" Filmen After er baseret på forfatteren Anna Todds bestsellerroman, der handler om en ung, uskyldig pige, der pludselig tvinges til at lære sig selv - og sine mørkere og begærlige sider - bedre at kende, da hun møder drengen Hardin. Anna Todd satte hjerter i brand verden over, da hun begyndte at skrive fanfiktion om One-direction stjernen Harry Styles, og det virker til, at hypen fortsætter, selvom hovedpersonen måtte skifte navn. Filmen kan ses i biografen fra den 11. april. "

4/2

Fra fanfiction til spillefilm

" De fleste er nok bekendte med genren “fanfiction”. Hvis ikke, så er det historier, der tager udgangspunkt i allerede eksisterende universer og/eller personer (virkelige eller fiktionelle), men som giver dem en anden handling eller fokuserer på en ny vinkel. Sådanne historier skrev forfatter Anna Todds inde på online-platformen Wattpad. Historierne var fanfiction om One Direction musikeren Harry Styles og efter massiv succes på Wattpad fik Todd en bogkontrakt, hvorefter at hendes fanfiction blev til bogserien ”After”. Nu er ”After” snart aktuelt som spillefilm med Josephine Langford og Hero Fiennes-Tiffin i de to forelskede og komplicerede hovedroller, og selvom inspiration fra Styles måske synes at være langt væk, så skal filmen nok få sat nogle unge hjerter i brand alligevel. "