Pokémon Detective Pikachu (2019)

| Adventure, Animation, Familyfilm | IMDB

Producers:

-

Director:

Rob Letterman

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-01-13

POKÉMON Detective Pikachu

Da privatdetektiven Harry Goodman på mystisk vis forsvinder, begiver hans 21-årige søn, Tim, sig ud for at efterforske hvad der er sket. Undervejs støder han på Harrys tidligere Pokémon makker, Detektiv Pikachu: en kvik, hylende morsom og – ikke mindst – charmerende superdetektiv; og da de finder ud af, at Tim som den eneste kan forstå hvad Pikachu siger, slår de sig sammen og begiver sig ud på et hæsblæsende eventyr for at opklare mysteriet om Harrys forsvinden. I deres færd med at jagte ledetråde gennem de neon-oplyste gader i Ryme City – en moderne storby, hvor mennesker og Pokémon lever side om side – afslører de en sammensværgelse, der kan true harmonien mellem mennesker og Pokémon, og samtidig bringe hele Pokémon universet i fare!

Added:

2019-01-13

Premiere:

2019-05-09
Live Poster 1 Trailer 1 Trailer 1

Movie News

7/5

Pikachu bringes til live

" Den har været længe undervejs, men nu er den her endelig - liveactionudgaven af den kendte og elskede Pikachu fra Pokémonuniverset. En dreng forsøger at finde sin forsvundne far, og får hjælp fra den nuttede, gule Pokémon. Premiere den 9/5. "

8/2

2’er til Detective Pikachu er i støbeskeen

" Til trods for at Pokemon live-action-filmen ”Detective Pikachu” endnu ikke har fået præmiere, så er en opfølger allerede i støbeskeen. Detective Pikachu får præmiere i danske biografer den 9. maj. Filmen er blevet beskrevet som en fantasy-action-komedie der blander live-action og CGI, og til trods for at den endnu ikke har fået premiere, så har skaberne bag altså så stor tillid til projektet, at en 2’er allerede er på tegnebrættet. Legendary, som er produktionsselskabet bag filmen er efter sigende allerede begyndt at finde holdet bag den kommende film, hvilket bl.a. inkluderer manuskriptforfatter Oren Uziel, der tidligere har arbejde på 22 Jump Street og The Cloverfield Paradox. "

27/1

Rygter om ny skurk i Pokémon-film

" Selvom der stadig er et par måneder til, at live-action Pokémon filmen ”Pokémon: Detective Pikachu” får premiere, så er rygterne om filmen allerede begyndt af sprede sig. Filmens trailer blev offentliggjort i november, men afslørede ikke meget om en eventuel skurk. Imidlertid har flere internetmedier inden for den seneste uge skrevet, at en kendt pokemon skurk måske vender tilbage i den nye live-action film, og denne er ingen ringere end Mewtwo. Fans af Pokémon vil vide, at Mewtwo var skurken i animationsfilmen ”Pokémon: The First Movie”, og nu går rygterne altså om den ikoniske stærke Pokémons tilbagevenden. På listen over skuespillere involveret i projektet finder vi bl.a. Ryan Renolds, som Piakchu og Justice Smith (Jurassic Park: Fallen Kingdom), som hans menneskelige side kick. Filmen får premiere i danske biografer d. 9. maj 2019. "