Loro 1 (2018)

| Biography, Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Paolo Sorrentino

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-12-25

Silvio og de andre

Paolo Sorrentino - instruktøren bag den Oscar-vindende ‘Den store skønhed’ - er tilbage med en vild film om en den tidligere italienske premierminister Silvio Berlusconi og menneskene omkring ham. Filmen portrætterer nogle af de mange kontroverser, som har omkredset Berlusconi, der rangerer blandt Italiens rigeste mennesker. Skuespiller Toni Servillo spiller hovedrollen og resultatet er en vild film fyldt med forførelse, hedonisme, magt og skandaler! Mere omtale af 'Silvio og de andre' følger...

Added:

2018-12-25

Premiere:

2019-03-14

Distributor:

Angel (DK-Cinema)
Trailer 2 Trailer 1

Movie News

12/1/19

Ny film om Berlusconis magtcirkel

" Filmen ”Loro”, af Paolo Sorrentino, handler ikke kun om fire gange præmiereminister Silvio Berlusconi selv. Loro betyder ”dem” på italiensk, og filmen handler i lige så høj grad, om alle de mennesker omkring Berlusconi, der nød godt af hans magt og indflydelse, og det Italien, som han fostrede. Filmen bestod oprindeligt, i den italienske udgave, af to dele, men til det internationale publikum er de to dele blevet samlet til én film. Filmen behandler det evigt aktuelle tema om magt, og hvad det gør ved mennesker. Magt er det alle er ude efter, og Berlusconi er den ultimative mægler, hvilket gør det uendelig attraktivt at blive en del af hans indre cirkel. I ”Loro” fremstilles magt nærmest som mere afhængighedsskabende end den kokain, som flittigt snuses op i næsen i flere scener, og filmen er et unikt indblik i det moderne Italien, som en af Europas mest karakteristiske politikere skabte. "

7/1/19

Film om Berlusconi blev ikke til uden kamp

" Den tidligere italienske premierminister, Berlusconi, står for skud i filmen i Silvio og de andre. Så meget, at Medusa Film, som normalt yder økonomisk støtte til film (og som tilfældigvis ejes af Berlusconi) nægtede at støtte projektet. Filmen består oprindeligt at to aktor, men er skåret ned til én samlet film, der handler om Berlusconis liv og de mennesker, der har været en del af det. Silvio og de andre har premiere den 14. marts 2019. "