The Miseducation of Cameron Post (2018)

| Drama, Romance | IMDB

Producers:

-

Director:

Desiree Akhavan

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-12-15

The Miseducation of Cameron Post

Året er 1993 og teenageren Cameron Post lever et helt almindeligt liv som den helt perfekte gymnasieelev. En dag tager hun endelig mod til at kysse en pige på bagsædet af en bil, men dette intime øjeblik afbrydes, da pigerne opdages. I den dybt religiøse lille by betragtes homoseksualitet som en synd, og Cameron sendes til en kristen omvendelseslejr i håbet om, at hun på lejren kan ”pray away the gay”. På lejren møder Cameron imidlertid en gruppe ligesindede unge, som hun hurtigt bliver venner med, og for første gang i sit liv føler hun sig ikke længere så alene.

Added:

2018-12-15

Premiere:

2019-02-28

Distributor:

41Shadows
Trailer 1

Movie News

9/1

Endnu en smuk film om queer-identitet

" 2019 byder på flere spændende coming of age dramaer om queer-identitet. D. 10. januar får Joel Edgertons ”Boy Erased” dansk premiere, og fra d. 28. februar får vi mulighed for at se ”The Miseducation of Cameron Post” i danske biografer. ”The Miseducation of Cameron Post” vandt Grand Jury-prisen til Sundance Film Festival og er instrueret af Desiree Akhavan. Filmen handler om Cameron Post, der bliver sendt på kristen genopdragelseslejr, efter at hun bliver opdaget i at kysse en anden pige. Cameron Post bliver spillet af Chloë Grace Moretz, og Moretz har i et interview med IndieWire udtalte, at det var vigtigt for hende og resten af holdet, at få relationerne mellem de forskellige karakterer og deres oplevelser af at møde andre unge queer-personer for første gang, til at virke organiske og virkelige, og at de derfor tog sig tid til at mødes med unge mennesker, som har oplevet at blive sendt på genopdragelseslejr. "

27/12/18

Kan Gud omvende en homoseksuel?

" I 1990'ernes USA er det nogle steder en synd at være homoseksuel. Det finder en ung kvinde ud af, da hun opdages i at kysse med en anden kvinde, og bliver sendt på omvendelseslejr. Men på den kristne lejr opstår uventede venskaber. Vil du se den film, der vandt jury-prisen til Sundance Film Festival, er den i biograferne fra den 28. februar 2019. "