Instant Family (2018)

| Comedy, Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Sean Anders

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-12-15

Instant Family - når 2 bliver til 5

Filmen har en humoristisk grundstemning, men omhandler også alvorlige emner som omsorgssvigt og de konsekvenser det har for børn, og den indeholder enkelte voldsomme scener, hvor personer kommer til skade eller bliver udsat for vold. I en scene ses hvordan et barn ved et uheld får skudt et søm gennem sin fod. Det voldsomme uheld er fremstillet ret voldsomt ved brug af nærbilleder, slowmotion og tydeligt blod. I en anden scene bliver en person overfaldet med slag i hovedet og spark i skridtet. Desuden indeholder filmen scener, hvor børn er triste over at blive svigtet af forældre eller ængstelige for, hvem der skal tage sig af dem. Idet filmens grundstemning overordnet er varm og humoristisk, og det voldsomme forløses positivt og humoristisk, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Added:

2018-12-15

Premiere:

2019-02-28
Trailer 2 Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

7/3

Instruktør med noget på hjerte

" Tidligere har instruktør Sean Anders stået bag komedier så som ”Daddy’s Home” og ”Daddy’s Home 2”, og selvom den type film klart har deres berettigelse, så er de mere sjov og ballade end egentligt spejlbillede på virkelige mennesker med virkelige problemer. Men hans nyeste film ”Instant Family” er anderledes. Anders har nemlig både instrueret og været med til at skrive filmen, som bygger på hans egne oplevelser med adoptivforældre-rollen. Så selvom filmen er en komedie, som skal få os til at grine, så fortæller Anders også en rigtig historie om det at opdrage børn, som allerede har deres egne personligheder, vaner og problemer. Rotten Tomatoes skriver bl.a., at: ”Instant family måske ikke fanger den fulde kompleksitet ved virkelige adoptioner, men komedie-dramaet har gode intentioner og helt sikkert den investerede tid værd”. "

31/12/18

Komedie med alvorlige undertoner

" Instant Family er godt nok en komedie, men den behandler alvorlige emner som omsorgssvigt og nye, udfordrende familiekonstellationer. Et ægtepar (Mark Wahlberg og Rose Byrne) adopterer tre børn - og de får deres sag for. Resultatet er en feel-good film, men man tager ikke skade af at medbringe et par kleenex. Premiere den 28/2 2019. "