Buy Tickets The Lion King (2019)

| Adventure, Animation, Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Jon Favreau

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-11-27

Løvernes konge

Disney og instruktør Jon Favreaus helt nye "Løvernes Konge" tager dig med til den afrikanske savanne, hvor en fremtidig konge er født. Simba ser op til sin far, konge Mufasa, og tager stolt imod sin egen kongelige skæbne. Men ikke alle i kongeriget fejrer den nye unges ankomst. Scar, Mufasas bror og tidligere arving til tronen - har egne planer. Kampen om Pride Rock er fyldt med forræderi, tragedie og drama, hvilket i sidste ende resulterer i Simbas eksil. Med hjælp fra et par nysgerrig nye venner skal Simba forsøge at vokse op og tage tilbage, hvad der er retmæssigt hans. Med verdensberømte skuespillere som Donald Glover som Simba, Beyoncé Knowles-Carter som Nala, Chiwetel Ejiofor som Scar, James Earl Jones som Mufasa, Billy Eichner som Timon og Seth Rogen som Pumbaa.

Added:

2018-11-27

Premiere:

2019-07-18
Live Poster 1 Live Poster 2 Trailer 2 Trailer 1

Movie News

26/7/19

Løverne trækker millioner i biffen

" Forventningerne var store til den nye CGI-version af Løvernes Konge, men de første biograftal tyder på, at Disney har ramt plet. Ifølge Politiken.dk har filmen i løbet af de første tre dage allerede indtjent over 1,2 milliarder kroner i USA alene og over 650 millioner kroner i Kina. Disneys direktør for global distribution, Cathleen Taff har i den forbindelse udtalt til Variety, at: ”Vi har meget at fejre” og at: ”Løvernes konge har så stor interesse i popkulturen og tiltrækker alle mulige forskellige typer mennesker”. "

22/6/19

Løvernes Konge er snart på trapperne

" Der er blevet snakket uendelig meget om den, men nu er den endelig på trapperne. Disneys live action version af Løvernes Konge får dansk premiere den 17. juli, men vi har heldigvis allerede fået en forsmag på, hvordan mange savannens skæbner kommer til at tage sig ud. Traileren blev lagt ud på YouTube den 10. april og her kunne vi se, hvordan elskede karakterer som Simba, Nala, Zazu, Rafiki og Scar fik liv gennem de flotte CGI-effekter. Udover flotte billeder kan filmen og bryste sig af et stjernespækket stemmecast med store navne så som Beyonce, Seth Rogan, John Oliver og Donald Glover. "

30/1/19

Endnu er live-action Disney-film på programmet

" I 2019 får vi lov at se nye versioner af både Løvernes Konge, Aladdin og Dumbo, men Disney er slet ikke færdige endnu. Udover allerede annoncerede ny indspilninger af Lady og Vagabonden, Mulan, Lilo og Stitch samt Cruella De Vil’s oprindelseshistorie så har Disney netop offentliggjort, at en live-action version af Klokkeren fra Notre Dame også er på programmet. Vi ved endnu ikke noget om, hvem der vil indtage de ikoniske roller som Quasimodo og Esmaralda, men Disney har løftet sløret for, at den nye film både vil trække på animationsfilmen fra 1996 og Victor Hugos originale roman. Den nye film vil blive en musical, og til at skrive musikken har Disney hyret Alan Menken og Stephen Schwartz, som også stod bag musikken til Disneys oprindelige version. "

27/12/18

Film i 2019

" Der kommer til at være masser af grund til at gå i biografen i det kommende år, vi kan nemlig både se frem til flere fortsættelse og masser af glædelige gensyn. Én af de film, som der er allerstørst forventninger til i 2019 er Disneys nye liveaction version af Løvernes Konge, hvis officielle trailer allerede er blevet vist over 50 millioner gange på under en måned. Disney kommer sandsynligvis til at have en dominerende rolle på det store lærred i 2019, da vi udover Løvernes Konger også får Star Wars IX, Frost 2 og Dumbo. Hvis vi bliver i den mere børnevenlige genre, så kan vi også se frem til den sidste ”Sådan Træner Du Din Drage”-film samt den danske familiefilm ”Valhalla”, der er instrueret af Fenar Ahmad, som tidligere har instrueret dramet ”Underverden”. "

5/12/18

Løvernes Konge i ”levende live”

" Disney er i gang med at lave endnu en live-action filmatisering af en af deres animerede klassikere. Denne gang er det Løvernes Konge, som kommer til live. Modsat Disneys tidligere live-action film, så som Skønheden og Udyret, så bliver savannens beboere ikke spillet af rigtige dyr, men bliver i stedet lavet med CGI. Den nye version af Løvernes Konge bliver instrueret af Jon Favreau, som også stod bag live action versionerne af Junglebogen samt Skønheden og Udyret. Ud fra den foreløbige trailer, så ligner det ikke at Favreau ændrer meget ved filmens egentlige handling. I hvert fald så spiller den første smagsprøve på filmen på alle vores nostalgiske følelser. Allerede nu er flere af de engelske stemmer offentliggjort, og heriblandt finder vi både James Earl Jones, som lagde stemme til den oprindelige Mufasa samt Beyonce som Simbas mor Nala. Løvernes Konge er ikke den eneste live-action film, som Disney har oppe i ærmet, de kommende år kommer vi også til at få glæde Dumbo, Aladdin, Lady og Vagabonden samt Mulan. "