The Two Popes (2019)

| Drama | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-09-16

The Two Popes

Anthony Hopkins og Jonathan Pryce har hovedrollerne i denne film, som giver et indblik i et historisk vendepunkt for den katolske kirke Bag Vatikanets mure konfronteres den konservative Pave Benedict med den liberale og frisindede Pave Frans. Det udvikler sig til et venskab og baner vejen for et historisk vendepunkt for den katolske kirke.

Added:

2019-11-30

Premiere:

2019-12-12

Distributor:

Scanbox (DK-Cinema)
No clips are added yet.

Movie News

22/12/19

Anmelderros til Anthony Hopkins

" Anthony Hopkins har en række store roller i sit bagkatalog og nu kan han skrive endnu en på listen. Rollen som Pave Benedict XVI har nemlig rystet en del ros af sig til den erfarne skuespiller. I Politiken skriver Kim Skotte bl.a. ”Jeg troede, Anthony Hopkins havde nået et punkt i karrieren, hvor den 81-årige skuespiller mest påtog sig roller for at holde sig selv og sin tegnebog i form. Men den opfattelse må jeg revidere, efter at have set ham som pave i Fernando Meirelles’ ’The Two Popes’”, mens NY Times’ anmelder pointerer, at: ”Du kan sandsynligvis bedst lide Francis (…) men Benedict er ham, som du husker.” "

17/12/19

Drama i den katolske kirke

" Hvordan får man en samtale mellem to ældre mænd til at blive fantastisk filmkunst? Man starter med instruktøren bag ’City of God’ og ’The Constant Gardener’, så tager man manuskriptforfatteren bag ’The Theory of Everything’ og ’Bohemian Rhapsody’ og til sidst tilsætter man to fænomenale skuespillere som f.eks. Anthony Hopkins og Jonathan Pryce. Det bliver til det biografiske drama ’The Two Popes’, der handler om omstændighederne bag udnævnelsen af først Pave Benedict XVI og derefter Pave Francis. Dialogen mellem de to hovedpersoner er medrivende og sjov, og instruktør Fernando Meirelles formår at skabe spænding i interaktionerne mellem sine karakterer så de bliver til hele mennesker i kød og blod. "