Til vi falder (2018)

| Drama | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-02-28

Til vi falder

Louise elskede Adam. Adam elskede Louise. Sådan plejede det at være. Men et barn er forsvundet. Deres barn. Politiet sagde, at det var en drukneulykke. Men sandheden er, at deres lille drengs lig aldrig er blevet fundet. Lucas, ti år gammel. Hvor havde det hele dog været nemt, hvis havet havde gjort sig den ulejlighed at kaste en lille blå og opsvulmet barnekrop op på stranden. Eller hvis en lokal med alkohol i blodet og blod på hænderne havde pløjet ham ned med fuld fart. En ubeskrivelig smerte. Aldrig mere leve, aldrig mere lykke, men i det mindste ingen ubesvarede spørgsmål. Sådan er det desværre ikke for Adam og Louise.

Added:

2018-02-28

Premiere:

2019-04-25

Distributor:

Scanbox (DK-Cinema)
Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

7/4/19

Dar Salim er fænomenal i dansk sorg-drama

" Vi lærte dansk-franske Samanou Acheche Sahlstrøm at kende, da han i 2015 debuterede med dramaet om aktiv dødshjælp ”I dine hænder”. Nu er han tilbage med ”Til vi falder”, som han både har instrueret og skrevet manuskript til. Filmen handler om parret Louise og Adam, der forsøger at komme videre med deres liv, efter deres lille søn Lucas forsvandt på en spansk ferieø. Filmens to hovedrolleindehavere Dar Salim og Lisa Carlehed er blevet rost til skyerne af diverse anmeldere, bl.a. skrev Variety, at det er et dybt provokerende drama med fantastiske skuespilpræstationer, og en film om sorg, der for en gangs skyld ikke forsøger at få os til at græde. Salim vandt i 2018 prisen som bedste mandlige hovedrolle til Tallinn Black Nights Film Festival, hvor filmen havde premiere. "

28/3/19

Smukt, dansk drama med Dar Salim

" Det er flere år siden, at deres søn forsvandt. Faren er sikker på, at der ligger en forbrydelse bag. Moren kæmper for at acceptere tabet. I smuk cinematografi og nænsomt drama følger vi ægteparrets forsøg på at holde sammen på hinanden og deres kærlighed. Dar Salim og Lisa Carlehed spiller hovedrollerne, som de begge har fået stor ros for. Filmen har premiere den 25. april. "