Old Man and the Gun (2018)

| Comedy, Crime, Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

David Lowery

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2017-09-16

Den sidste gentleman

En legende siger farvel til det store lærred. Robert Redford leverer i sin sidste filmrolle en pragtpræstation som den charmerende bankrøver, Forrest Tucker. Som 70-årig stikker Forrest af fra San Quentin fængslet og begår en stribe bankrøverier uden fortilfælde, der efterlader ansatte og politiet måbende. For den karismatiske bankrøver er både betænksom og høflig og inden længe har Forrest vundet hele nationens gunst. Men det hjerte, han allerhelst vil erobre, er Jewels (Sissy Sapacek) og det kan meget vel vise sig at blive Forrests mest udfordrende kup nogensinde. ’Den sidste gentleman’ er et romantisk bankrøverdrama med nostalgisk lune og veloplagte skuespillere. Rollelisten tæller hele tre Oscarvindere: Robert Redford, Sissy Spacek og Casey Affleck som suppleres fornemt af Danny Glover og Tom Waits.

Added:

2017-09-16

Premiere:

2019-04-04

Distributor:

Scanbox (DK-Cinema)
Trailer 1

Movie News

30/3

Robert Redford siger farvel

" Efter at have færdiggjort indspilningerne til filmen, offentliggjorde Robert Redfort, at han ville trække sig tilbage og gå på pension. Han spiller her rollen som Forrest Tucker, kendt som en høflig bankrøver, der beder om pengene, får dem, og derefter går. Men som det ofte sker, render han ind i kærligheden, da han mindst venter det - og er kærligheden værd at stoppe sin kriminelle løbebane for? Filmen, der er baseret på virkelig hændelser, har premiere den 4. april. "

9/3

Robert Redfords sidste film

" Robert Redford har givet os mange gode ting: Butch Cassidy and the Sundance Kid, All the President's Men, Out of Africa og Sundance Filmfestival - for bare at nævne et par stykker. Men Redford er ved at være en ældre herre på 82 og han besluttede i august sidste år at ende sin karriere og gå på pension. ”Old Man and the Gun” vil derfor med stor sandsynlighed hans sidste film. Filmen er baseret på den autentiske historie om Forrest Tucker, en charmerende karrierekriminel og udbryderkonge, som elsker sit job. Filmen kan både beskrives som krimi, komedie og drama, og på rollelisten finder vi udover Redford også store stjerner som Casey Affleck, Danny Glover, Tika Sumpter, Tom Waits og Sissy Spacek. Filmen får dansk biografpræmiere den 4. april. "