Ghostbusters: Afterlife (2020)

| Action, Comedy, Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Jason Reitman

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-12-11

Ghostbusters: Afterlife

Fra instruktør Jason Reitman og producer Ivan Reitman, kommer det næste kapitel i det originale Ghostbusters univers. Da en single mor og hendes to børn ankommer til en lille by, opdager de forbindelsen mellem de originale ghostbusters og deres bedstefars hemmelige arv, som han efterlod.

Added:

2019-12-11

Premiere:

2021-11-11
Trailer 1

Movie News

15/11/21

Glæd dig til efterfølgeren Ghostbusters: Afterlife

" I Ghostbusters: Afterlife flytter den enlige mor Callie (Carrie Coon) til en lille by sammen med sine to børn Trevor (Finn Wolfhard) og Phoebe (McKenna Grace). De skal overtage deres bedstefars smuldrende gård, men da der begynder at ske mærkelige ting, opdager de, at de har forbindelse til de originale Ghostbusters. Usædvanlige og overnaturlige ting sker rundt omkring i byen og da en mystisk tilstedeværelse forsøger at komme i kontakt med Phoebe, begynder det at gå op for hende, hvordan familiens fortid hænger sammen. Ghostbusters: Afterlife har premiere d. 18 november. "

6/4/20

Ny premieredato til Ghostbuster 3 film

" Mange har ventet i spænding på den nye Ghostbusters film, der efter sigende er en direkte opfølger til klassikerne fra 1980’er, men vi må desværre væbne os med lidt mere tålmodighed. Premieren på den nye film er nemlig blevet udskudt til d. 5. marts 2021. Filmen skulle have haft premiere den 9. juli i år, men ligesom som ’Morbius’ har Sony valgt skyde premieren til næste år. "

13/12/19

Ny ’Ghostbusters’ ligner ’Stranger Things’

" Rækken af reboots og efterfølgere får endnu et medlem med den nye ’Ghostbusters: Afterlife’. Filmen kommer til at være en direkte efterfølger til de to originale Ghostbustersfilm, og er instrueret af Jason Reitman, der er søn af den oprindelige instruktør Ivan Reitman. Filmen trækker på referencer fra klassiske 80’er si-fi film, og flere anmeldere har pointeret, at filmens stemning minder om Netflix-serien ’Stranger Things’. Filmen bliver den fjerde inden for Ghostbusters franchisen, men har ingen sammenhæng med den seneste film, der blev indspillet med kvindelige skuespillere. ’Ghostbusters: Afterlife’ får dansk biografpremiere den 9. juli 2020. "