The Father (2020)

| Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Florian Zeller

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2020-07-30

The Father

Anthony er en kultiveret mand. Han lytter til opera, spiller klassisk musik og læser stor litteratur. Men Anthony har Alzheimers, og det skaber store udfordringer for hans omsorgsfulde datter, Anne. Hun forsøger at gøre tilværelsen så god som mulig for sin far ved at lade ham blive i sine vante omgivelser. Anthony skræmmer imidlertid alle sine hjemmeplejere væk, og efterhånden som hans greb om virkeligheden smuldrer, bliver Anne nødt til at træffe et svært valg – for sig selv og for sin far.

Added:

2020-07-30

Premiere:

2021-06-10

Distributor:

Angel (DK-Cinema)
Trailer 1

Movie News

19/5

Disse Oscar-vindende film kan du se i biffen

" Årets Oscaruddeling var en dansk succes af dimensioner, og festen fortsætter i de danske biografer, hvor du kan se en række af de Oscar-vindende film lige nu. Glæd dig til at opleve: ‘Druk’, ‘The Father’, ‘Minari’, ‘Nomadland’, ‘Promising Young Woman’ og ‘Sound of Metal’ på det store lærred. De danske biografer er lige nu stopfyldt med fantastiske film og har stor brug for din støtte, så brug en gråvejrsdag på en tur i biografen med en du holder af :) "

15/1

Anthony Hopkins og Olivia Colman i stærk film

" Både Anthony Hopkins og Olivia Colman er store skuespillere, som begge tidligere har vundet Oscars for deres præstationer. Nu står de overfor hinanden som far og datter i filmen ‘The Father’. I filmen spiller Hopkins den aldrende far, hvis virkelighed og virkelighedsopfattelse begynder at ændre sig. Han datter, spillet af Colman, flytter ind for at hjælpe ham, men han mistænker, at hun har andre motiver. Gør klar til skuespilpræstationer i verdensklasse, når filmen får dansk biografpremiere den 11. juni. "