Babyteeth (2019)

| Comedy, Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Shannon Murphy

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-12-28

Milla

Teenage-pigen Milla føler sig som en supernova på kanten af at eksplodere. Hun er kritisk syg, men det forhindrer hende ikke i at smaskforelske sig i Moses - en pusher der ikke har meget kørende for sig. Millas nye kæreste falder bestemt ikke i forældrenes smag, men Moses bliver starten på en afgørende fase af Millas liv; en fase hvor Milla lærer sig selv og hendes nærmeste, hvordan man lever hver dag som om man intet har at tabe.

Added:

2019-12-28

Premiere:

2020-09-17

Distributor:

Angel (DK-Cinema)
Trailer 1

Movie News

29/7

En intens kærlighedshistorie

" Der er få ting så ømme og rene som ung kærlighed. I ’Milla’ møder vi den unge Milla, spillet af Eliza Scanlen, som er dødeligt syg, men alligevel insisterer på, at leve sit ungdomsliv. Milla møder narkomanen Moses og de to forelsker sig til trods for de store forskelle mellem deres tilværelser, og Milla forældres åbenlyse modstand. Filmen er Shannon Murphys debutfilm og får dansk biografpremiere den 17. september. "

14/1

Australsk coming-of-age drama

" Coming-of-age dramaer handler som oftest om at blive voksen og lære sig selv og livets hårde realiteter at kende, men hvad hvis det ikke er sikkert, at man når der til? ’Babyteeth’ handler om den dødeligt syge pige Milla, der genfinder lysten til livet gennem en forelskelse i pusheren Moses. Filmen er den australske TV-instruktør Shannon Murphys første spillefilm, og trækker tråde til australske film fra 80’erne og 90’erne så som ’Sweetie’, ’Celia’ og ’Love Serenade’. I hovedrollen som Milla finder vi Eliza Scanlen, der lige nu er aktuel i ’Little Women’. ’Babyteeth’ får dansk biografpremiere den 24. september. "