Emma (2020)

| Comedy, Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Autumn de Wilde

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-11-06

Emma

Emma er hovedpersonen i filmatiseringen af den britiske forfatter Jane Austens verdensberømte roman af samme navn. Som yngste datter af byens rigeste mand Mr. Woodhouse (Bill Nighy) og efter sin mors død er Emma nu også byens førende dame. Hun mener derfor selv, at hun bl.a. ved, hvad der er godt for alle i kærlighedens store lotteri. Det er den prisvindende skuespillerinde Anya Taylor-Joy (The Witch), som ses i rollen som Emma. Desuden medvirker flere nye unge talenter som Eric Flynn (Stardust), Mis Goth (Nymphomaniac) m.fl.

Added:

2019-11-06

Premiere:

2020-03-05
Trailer 2 Live Posters 1 Trailer 1

Movie News

31/1

Ny trailer viser fantastiske kostumer

" For et par dage siden blev den anden trailer til det periodiske komediedrama ’Emma’ offentliggjort. Filmen er en filmatisering af Jane Austens roman fra 1815, og foregår derfor i denne periode. Det betyder masser af fantastiske kostumer, som den nye trailer giver et endnu bedre indblik i. Filmens kostumer er lavet af den Oscarvindende kostumedesigner Alexandra Byrne, der tidligere har arbejdet på alt fra Avengers filmene til ’Mowgli: Legend of the Jungle’ og ’Mary Queen of Scots’. Så vi kan godt begynde at glæde os til at blive suget ind i et velklædt Jane Austen univers. Filmen får dansk biografpremiere den 5. marts. "

4/1

Jane Austens ’Emma’ får nyt liv

" Jane Austens roman fra 1815 ‘Emma’ har længe været populær og i år får vi den at se i en ny version med Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn og Bill Nighy i nogle af de bærende roller. Men det er langt fra første gang, at Austens klassiker bliver bragt til live. Faktisk har bogen inspireret hele 3 yderligere film samt 8 forskellige tv-programmer. Blandt de mest kendte er teenagekomedien ’Clueless’ fra 1995 med Alicia Silverstone i hovedrollen som Cher Horowitz, som Emma i denne version var blevet omdøbt. Den nye version vil modsat Clueless foregå i den oprindelige tidsperiode, så vi kan godt glæde os til kostumerne. Filmen får dansk biografpremiere den 5. marts. "