Danmark

Added:

2019-10-24

The Invisible Man

DET, VI IKKE KAN SE, KAN SKADE OS... Elisabeth Moss (Us, The Handmaid's Tale) er aktuel i en skræmmende og moderne fortælling om besættelse. "The Invisible Man" er bygget over en af Universal Pictures' klassiske monster karakterer.

Added:

2019-11-06

Premiere:

2020-02-27
Live Posters 1 Trailer 2 Trailer 1

Movie News

23/3

Nu kan du streame dine biograffilm derhjemme

" Er der en film, du have glædet dig til, som du ikke kan se nu, fordi biograferne er lukkede? Frygt ej! Nogle filmudbydere har nemlig valgt at gøre deres film tilgængelige online. Lige nu drejer de sig om ’The Invisable Man’, ’Emma’ og ’Doolitle’ som alle er tilgængelig via Viaplay, men der er også planlagt online præmiere for ’Sonic the Hedgehog’ og ’The Hunt’. Filmene kan lejes for 189 kr. stykket, men kan jo splejse med roommaten. "

27/11/19

Mad Men stjerne er hovedrollen i skræmmende film

" Vi lærte Elisabeth Moss at kende som Peggy i Mad Men og senere som Offred i ’Handmaid’s Tale’. Nu er hun aktuel i ’The Invisable Man’, en psykologisk si-fi gyser, der løst bygger på H.G. Wells roman af samme navn og er en genindspilning af den klassiske film fra 1933. Filmen er skrevet og instrueret af Leigh Whannell, der tidligere har været med til at skabe ’Saw’ universet. Filmens første trailer er blevet utrolig godt modtaget, og har fået det til at løbe koldt ned af ryggen på de fleste. Handlingen ser ud til at have fået et moderne tvist, der dog ikke gør den mindre interessant. ’The Invisible Man’ får dansk biografpremiere den 12. Marts 2020. "